de leukste zomerlaarsjes

5x de leukste zomerlaarsjes | vanaf € 25,95

De leukste zomerlaarsjes

Deze tijd van het jaar vind ik het wel eens lastig wat je moet dragen. Soms is het voor slippers nog te koud. Of er is een regenachtige dag waarop het niet fijn is om slippers of open schoenen te dragen. Maar wat draag je dan? Ik vind het zelf altijd fijn om dan gewoon een leuke spijkerbroek te dragen, een wit bloesje erbij en tot voor kort had ik dan mijn zwarte winterlaarsjes daarbij aan. Eigenlijk wilde ik al jarenlang een leuk paar laarsjes in een lichte kleur. Die heb ik gevonden. Zelfs vanaf € 25,95. Hierbij 5 tips voor de leukste zomerlaarsjes.

 

Tip 1 voor de leukste zomerlaarsjes

Deze heb ik zelf gekocht. Het laarsje loopt echt super lekker door de wat bredere hak. En voor die prijs kun je ze toch niet laten liggen toch? Eerlijk moet ik bekennen dat ik ook het zwarte paar gekocht heb gisteren. Ze worden vrijdag bezorgd. Vandaag heb ik het ook weer aan en heb er nu al 2 complimenten over gehad. Was net boodschappen aan het doen bij AH en een vriendelijke mevrouw kwam naar me toe en vroeg: “waar komen die leuke laarsjes vandaan?”. Je had haar gezicht moeten zien toen ik vertelde dat ze maar € 25,99 zijn. Ohhhh zegt ze: “ze lijken heel erg duur. maar het staat zo leuk met dat witte bloesje en jeans”. Ik blij natuurlijk.

de leukste zomerlaarsjes

klik op de foto voor de shoplink

 

Tip 2 voor leuke laarsjes

Nog te koud voor slippertjes of sandaaltjes onder je jurkje. Met deze cowboylaarsjes zit je altijd goed. Je bent stoer en sexy. En kijk eens naar deze prijs. € 55,99 en je krijgt ook nog eens 20% korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Dan zou je op ruim € 40 uitkomen. Ook een koopje toch deze knappe laarsjes.

 

de leukste zomerlaarsjes

klik op de foto voor de shoplink

 

 

Tip 3

Ook superleuk als je niet van een hakje houdt. En kijk die aanbieding nu eens. Ruim € 90 korting.

laarsje zonder hak in witklik op de foto voor de shoplink

 

Tip 4 van de allerleukste zomerlaarsjes

Ook dit vind ik een knap laarsje. Heb nog even getwijfeld tussen deze en die ik nu heb gekocht en genoemd in tip 1. En deze zijn ruim € 30 als je de code invult als je nieuw bent op deze site.

leuke en goedkope zomerlaarsjes

klik op de foto voor de shoplink

Tip 5 mooie en goedkope zomerlaarsjes

Deze zijn toch ook echt super vet. Altijd mooi zo’n strakker laarsjes als je benen en kuiten vrij smal zijn. Ik hou hiervan. Ze sluiten zo mooi aan om je onderbenen. Ook voor deze 20% korting als je nieuw op de site bent. Dan betaal je dus € 30 voor deze.

zomerlaarsje lichtbruin

klik op de foto voor de shoplink

 

Meer blogs lezen:

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 tienerkids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.