huidverbetering zonder snijden en prikken

huidverbetering zonder snijden en prikken

Zal een eerlijk verhaal hier vertellen. Daar heb jij als lezer van dit blog het meeste aan. Vanaf januari dit jaar werk ik als Interim Projectmanager aan een groot project voor een hele grote (misschien wel de allergrootste) supermarktketen in Nederland. Zij hebben vestigingen in Roemenië, Servië, Griekenland, België maar ook heel veel winkels in Nederland. Die winkels kennen we allemaal en jij komt er waarschijnlijk ook wel eens. Dat project was intensief en zwaar. Ook het aantal uren was vele malen meer als ik me op ingesteld had (en we overeengekomen waren). Maar ik ben een volhouder en wilde niet afhaken. Tijdens de vele meetings op een dag, keek ik naar mezelf op mijn scherm en dacht ik: “jeetje wat is er gebeurd afgelopen 4 maanden?”. Ik heb nooit moeite gehad met ouder worden en ik vind rimpels mooi. Maar ik keek nu in een gezicht dat moe was. Waar de glans uit was. Met ingevallen wangen omdat ik ook een paar kg. ben afgevallen. Toen ben ik gaan zoeken wat de mogelijkheden waren en beloofde ik mezelf: “zodra het project klaar is, geef ik mezelf iets cadeau”. Maar dan wel huidverbetering zonder snijden en prikken.

 

Hoe kwam ik bij Skin Clinic terecht?

Op een zaterdagmiddag lag ik compleet knok-out van de drukke week op de bank. Ik zapte een beetje langs diverse tv-kanalen en ineens trok een programma mijn aandacht. Er was een item te zien over huidverbetering van Skin Clinic in Rotterdam. Geboeid zat ik te kijken en ben later hun website gaan bezoeken. Daarna stuurde ik een mail met daarin een aantal vragen en ik kreeg fijn bericht terug van de eigenaresse. Even later hadden we een samenwerking en mocht ik hun allernieuwste Hifu-7D-behandeling komen testen.

 

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

Er wordt geadviseerd om voorafgaand een paracetamol in te nemen. Ik kreeg er nog eentje toen ik daar ter plaatse was (had te weinig ingenomen). Er wordt heel duidelijk en helder uitgelegd hoe de behandeling gaat. Het apparaat gaat in 3 huidlagen aan de slag. Na de uitleg wordt een intake gedaan en geef je toestemming voor de behandeling. De zeer ervaren Claudia startte de behandeling. Er wordt gewerkt met cartridges.