Kerstcadeau vrouw 50 euro

Kerstcadeautjes voor een vrouw onder de € 50 | stuur dit blog door naar je man;-)

Kerstcadeau vrouw 50 euro

Deze week ving ik een gesprek op in de een restaurantgedeelte waar ik zat te werken. 2 Mannen zaten daar ook met hun laptop en een lekker kopje koffie. Man 1 zei tegen man 2: “pfff, al mijn to do taken voor dit jaar bijna afgevinkt behalve eentje”. Man 2: “welke staat nog open dan?”. Man 1: “een kerstcadeautje voor mijn zussen”. Voor mijn eigen vrouw is het niet zo moeilijk maar in onze familie is het traditie dat we elkaar ook wat geven en ik zou dus nog 2 kerstcadeautjes voor een vrouw onder de € 50. Man 2 zegt: “Google op kerstcadeau vrouw 50 euro en je krijgt echt gave dingen te zien”.

Zo gezegd zo gedaan. En dit is de top 10 die wij voor jou gevonden hebben.

 

Wat is nu het allerleukste kerstcadeau voor een vrouw voor 50 euro?

  1. Een all-time favoriet is deze armband. Het is een tijdloos model dat altijd mooi blijft. En het mooie is dat deze in 3 kleuren te bestellen is en dat je ook mag kiezen uit heel veel lettertypes. Ideaal dus.

kerstcadeau vrouw 50 euro

Tijdloze armband online bestellen

 

2. Oorbellen is altijd een goed idee. Deze prachtige nieuwe collectie van oorbellen met een geboortesteen staat online en is te bestellen. Deze wordt binnen 24 uur verzonden als brievenbuspakje. Super speciaal kerstcadeautje.

 

oorbellen met een geboortesteen snel in huis

oorbellen met geboortesteen

 

3. Ook een super leuke verrassing en helemaal hip en trendy (alle BN’ers dragen deze) is een initialen ketting. Ook weer leverbaar in zilver, goud en rosé goud en kan met naam of met initialen gegraveerd worden.

https://www.kusterug.nl/?s=olivia

 

Deze initialen ketting online bestellen

 

4. Zoek jij een kerstcadeautje voor een zwangere vrouw? Dan zijn deze geschenksets echt super fijn. Je kunt zelf een selectie maken tussen de verschillende geschenksets en kom je niet aan het bedrag van 50 euro dan is een lippenbalsem, genoemd bij punt 4 of 5, een mooie aanvulling.

 

5. Deze lippenbalsem is vegan. Dus dat is extra mooi meegenomen. Altijd een fijne tip om je verrassing compleet te maken.

 


6. Dit is echt zo fijn als kerstcadeau vrouw 50 euro. En ik spreek uit ervaring. Smeer je lippen royaal in met dit en de volgende dag zijn ze weer heerlijk zacht. Echt fantastisch voor iedereen die last heeft van ruwe of schrale lippen met dit winterweer.

 

7. Altijd goed om een Rituals-set te geven. Weet je niet zo goed van welke geur de vrouw houdt, neem dan deze. Dat is altijd een succes.

 


8. Een mooi waterglas vind ik zelf altijd een feestje om op tafel te zetten. Deze glazen nam ik zelf laatst mee uit Puglia toen we een olijfolieproeverij deden. Echt zo super mooi. Je ziet aan alles dat dit een handgemaakt glas is. Ik schenk ook wel eens wijn uit dit glas dus ik vind ze echt multi inzetbaar en super sjiek.

 

 

9.  Net als veel andere vrouwen, kook ik graag. Uren kan ik doorbrengen met het bladeren in een kookboek.

Check hier de allernieuwste kookboeken.

 

10. Nog een heerlijk product voor een vrouw die er goed uit wil zien.

11. Geen 50 euro maar wel echt een super fijn cadeau, wellicht kun je een aantal cadeaus combineren, is deze mealprepper. Super fijn en ook als je thuis werkt een hit. De avond ervoor vullen en dan lekker lunchen.

 

 

Lees meer: leesboeken voor de wintermaanden

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 kids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.