Welke behangsoort past het beste in een moderne slaapkamer Zomerzoen

Welke behangsoort past het beste in een moderne slaapkamer?

Welke behangsoort past het beste in een moderne slaapkamer?

Dus, je wilt je slaapkamer omtoveren tot een moderne droom? Super idee! Behang kan hierin dé gamechanger zijn die je kamer van kamer van “mwah”. naar “wow” tilt. Maar met zoveel opties kan het nogal een raadsel zijn wat nu goed bij je past. Geen zorgen, met deze tips vind je het perfecte behang voor jouw moderne slaapkamer. Laat je inspireren!

Wie niet waagt..

Durven is hier het antwoord. Ga voor een opvallende accentmuur met je behang. Fotobehang is hier bijvoorbeeld mega geschikt voor. Denk aan een prachtige boswand voor een vleugje natuur, of juist een super abstract design als je meer houdt van kunstzinnig. Misschien is arte focus behang dan zelfs wel wat voor jou. Het is een simpele zet die meteen een hele andere sfeer geeft aan je kamer.

Modern met een retro tint

Wie zegt dat modern en retro niet samengaan, heeft het mis! Een behang met een retro-look kan juist hypermodern aanvoelen. Denk aan geometrische patronen of zachte pasteltinten. Het geeft je slaapkamer net dat beetje extra karakter.

 

Een strakke afwerking met vliesbehang

Muren met wat oneffenheden? Geen probleem! Vliesbehang is niet alleen makkelijk om mee te werken, maar ook de manier om die kleine imperfecties te verbergen. En het mooie is: het komt in oneindig veel kleuren en ontwerpen. Je plakt het er zo op en haalt het er zo weer af. Handig als je vaker van kleur zou willen wisselen!

Natuurlijk met kurkbehang

Wil je iets echt unieks maar wel een natuurlijke sfeer hebben in je slaapkamer? Dan is kurkbehang voor jou. Het brengt textuur, warmte en een natuurlijke sfeer in je slaapkamer. De natuurlijke afwerking past perfect bij strakke, moderne meubels. Bovendien kun je hier oneindig veel foto’s aan vastprikken. Hoe leuk is dat?

De truc is om behang te kiezen dat past bij de stijl van je kamer. Is jouw slaapkamer strak en modern? Ga dan voor behang met een minimalistisch design of een effen, rustige kleur. Wil je modern met meer speelsheid? Ga dan voor geometrische vormen, bijvoorbeeld. Hoe dan ook, met deze tips vind je vast en zeker het behang dat je slaapkamer omtovert tot je nieuwe favoriete ruimte. Dus hup, aan de slag! Pak die behangroller en geef je slaapkamer die moderne make-over.