boekentas eerste leerjaar

boekentas eerste leerjaar | de hipste en modernste keuzes

boekentas eerste leerjaar

 

Elke ouder weet dat het kopen van schoolbenodigdheden één van de vele taken is die gepaard gaan met het voorbereiden van een kind op school. Naast kleding en schoenen zijn er ook studieboeken, schriften, potloden en andere materialen die nodig zijn. Misschien wel één van de belangrijkste items op de lijst is een schoolrugzak of boekentas eerste leerjaar. Met een rugzak kan jouw kind alle benodigdheden gemakkelijk meenemen. Het is zeker belangrijk om een boekentas te kiezen die comfortabel en duurzaam is. Zeker voor jonge kinderen is het ook belangrijk om een rugzak te kiezen die niet te groot of te klein is. De perfecte maat hangt af van de bouw en lengte van jouw kind. Alle experts zijn het erover eens dat een goede vuistregel is om een rugzak te kiezen die niet groter is dan de borst van het kind. Met zoveel factoren om te overwegen, kan het kiezen van de juiste boekentas een doolhof zijn.

Er zijn boekentassen in allerlei soorten en maten. Sommige zijn groot, andere wat kleiner. Er zijn felgekleurd, merkloze of juiste merkbranded maar ook zwart en witte boekentassen. Welke boekentas voor eerste leerjaar je kiest, hangt af van wat belangrijk is voor jou. Misschien wil je een stevige tas omdat je veel sport en je boeken regelmatig mee moeten naar jouw sportuur. Of misschien vind je het belangrijk dat je tas precies lijkt op die van je beste vriendin, die trendsetter is. Wat de reden ook is, er is altijd een boekentas voor eerste leerjaar die perfect bij jou past.

Wat nodig voor eerste leerjaar?

Leerlingen in het eerste leerjaar van de middelbare school zullen veel nieuwe en uitdagende dingen te leren. Ze zullen ook wiskunde en andere wetenschappelijke concepten beginnen te leren. Leerlingen in het eerste jaar van de middelbare krijgen in deze tijd eigenlijk altijd een laptop. Let er dus op dat de laptop in de nieuwe schooltas past. Ook zullen ze een broodtrommel mee moeten nemen en gymspullen. Mijn zoon vond het erg handig dat hij zijn gymspullen ook in de rugzak kon doen (in een kleine gymtas) zodat hij niet zoveel tassen op de fiets mee hoeft te nemen. Want hey, dat is niet zo cool.

Hoeveel liter moet een boekentas zijn voor het eerste leerjaar?

Een tas van minimaal 11 en maximaal 20 liter moet voldoende zijn voor de laptop, boeken, lunch etc. Vorig jaar hebben wij heel veel rugzakken bekeken en gevoeld. Onze conclusie is dat een boekentas eerste leerjaar minimaal 18 liter moet zijn om alles erin kwijt te kunnen. Hieronder heel veel voorbeelden van coole hippe boekentassen.

 

 

Lees ook:

 

goedkope uitjes met tieners

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 tienerkids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste en koolhydraatarme recepten.