bouwtekening kinderbed

Bouwtekening om zelf een kinderbed te maken | meer dan 1.000 bouwtekeningen

Bouwtekening kinderbed

Al jarenlang volg ik allerlei bedrijven die kinderbedden verkopen. Super gaaf vind ik ze alleen wel heel erg duur. Afgelopen vakantie wilden mijn man en ik onze kinderen toch een nieuw kinderbed geven. Maar tevens ook de kinderkamer restylen met hippe kinderkameraccessoires. We zocht op internet een bouwtekening kinderbed zelf maken. Dat leverde interessante informatie op. Want mijn man is best handig maar zaaglijsten etc. vindt hij toch wel lastig om zelf samen te stellen. Al snel zagen we een blog waarop we een tekening maar ook de zaaglijsten helemaal compleet konden bestellen. De zaaglijst kan direct doorgestuurd worden naar de bouwmarkt of houthandel waar ze alles op maat zagen. Toen ging het heel snel. Binnen 2 weken had mijn man 2 prachtige bedden helemaal zelf gemaakt. Ik weet niet wie er trotser is, mijn man of de kids;-)

 

Bestel hier: zelf een kinderbed maken met bouwtekening

(met zaaglijsten/bestellijsten voor het hout)

 

bouwtekening kinderbed

 

Welk kinderbed kiezen we? Bouwtekening kinderbed

We hebben onze kinderen, Saar en Milan, laten kiezen welk kinderbed ze het mooiste vonden. Saar wilde graag een huisjesbed en Milan koos voor een halfhoogslaper met bergruimte onderin. Oei dacht mijn man. Dat wordt een hele uitdaging. Hij had gehoopt dat ze een eenvoudig ledikant zouden kiezen.

 

 

En toen… zocht ik een bouwtekening kinderbed

Toen spraken wij de zus van de buren op een feestje. Ons buurmeisje vierde haar 10e verjaardag en daar waren wij ook uitgenodigd. Ik zat naast de zus van de buren en zij vertelde enthousiast dat haar man zelf een kinderkamer had gemaakt. Ze liet foto’s zien op haar mobiel. Wow dat zag er mooi uit. Echt niet te onderscheiden van een bed uit een winkel. Ze gaf ons tips hoe zij een bouwtekening om zelf een kinderbed te maken kocht op internet. Er is een website waar je bouwtekeningen kunt opvragen. Je krijgt dan een lijst met hout dat je kunt bestellen. Exact op maat. Je kunt het lijstje gewoon doorgeven aan de bouwmarkt of bouwmaterialenhandel. Daarnaast zit er een stap-voor-stap-instructie bij van alle bedden.

 

bouwtekening kinderbed 3 kindjes

 

Mijn man is eraan begonnen

Toen we ’s avonds thuiskwamen liet ik de website aan mijn man zien en hij was direct enthousiast. We hebben de bouwtekeningen gedownload en meteen hout besteld. De zaterdag erna was het eerste bed voor Saar klaar. Wat een feest. We zijn begonnen met het restylen van de kamer. Het verven van de muren en natuurlijk een nieuwe dekbedovertrek en accessoires. De week daarna is mijn man begonnen met de halfhoogslaper voor Milan. Daar heeft hij 1.5 zaterdag aan gewerkt. Milan helemaal trots, Saar super blij. Maar mijn is denk ik nog trotser en blijer met het resultaat.

 

bouwtekening kinderbed huisje

Shoppingtips

zelf een kinderbed maken met bouwtekening (met zaaglijsten/bestellijsten voor het hout)

 


schoenen voor bij het klussen

 

 

Lees meer:

  1. muren van een kinderkamer
  2. hotel chique slaapkamer
  3. kindernaam | de 795 meest originele namen

 

goedkope uitjes met tieners

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 tienerkids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste en koolhydraatarme recepten.