grote parasol kopen

Grote parasol kopen

Grote parasol kopen

Alweer bijna 5 jaar wonen wij in een heel mooi huis naast een bosje maar toch midden in een woonwijk. Dat zit namelijk zo: voordat er een nieuwe woonwijk uit de grond gestampt werd, was dit kleine bosje er al. De gemeente heeft toestemming gekregen om hier huizen te mogen bouwen maar het kleine stukje bos moest wel bewaard blijven. Dat was de voorwaarde. Ik kocht dit huis 5 jaar geleden als alleenstaande moeder. Later is mijn partner Joris erbij komen wonen, samen met mijn 2 bonuskinderen. 3 Jaar geleden is het hele huis verbouwd en hebben we ook de tuin aangepakt. Achter ons huis, aan onze tuindeuren is een stukje tuin waar we een loungebank en schommelstoel hebben staan. Hier hebben we door de bomen van het bosje eigenlijk altijd schaduw. Maar nu waren we vorig jaar op vakantie op Ibiza en werden we helemaal verliefd. We hebben nu besloten: we gaan een grote parasol kopen. Daar zagen we ook parasol verlichting en een parasol heater. Dat willen we ook.

Grote horeca parasol kopen

Al vaker waren we aan het kijken naar mooie parasols en wat we zagen was dat vooral in de horeca mooie parasols gebruikt worden voor een terras. Maar dat is voor onze tuin iets te groot. Onze tuin is namelijk een beetje vreemd. De meeste huizen hebben aan de voorkant een klein stukje tuin en aan de achterkant nog een stuk. Onze tuin ligt helemaal aan de linkerkant naast ons huis. Tegen dat bosje aan. De tuin is sinds wij hier wonen echt helemaal op de schop gegaan. Ik vertel je hieronder wat we allemaal gedaan hebben.

Houten tuinhuisje

De vorige eigenaar die slechts 2 jaar in dit huis gewoond heeft, had een houten tuinhuisje op maat laten bouwen achter in de tuin. We hebben dat zwart geschilderd en de deur eruit gehaald zodat het ruimtelijker kijkt. In het houten tuinhuisje hebben we een extra koelkastje staan en een paar extra stoelen. We gebruiken het tuinhuisje ook voor de boodschappenkratten en tassen. Tegen dit bergjehoekje hebben we een antieke werkbank gezet. Deze werkbank is afkomstig uit mijn bedrijfspand. Daar gebruikten we de werkbank als toonbank voor de pinautomaat en inpaktafel. Het bedrijfspand is alweer 6 jaar geleden verkocht maar de werkbank gaat nooit meer weg. Op de werkbank 3 beelden van dikke dames die ook al 20 jaar met mij meeverhuizen.

Modern tuinhuisje

Voor aan de straatkant hebben we omgekeerd een modern tuinhuisje gebouwd en ook dat hebben we zwart geschilderd. Aan de rechterkant is plaats voor 6 fietsen (handig als ook de bonuskids hier zijn) en aan de linkerkant heeft the Mr. zijn klusruimte. Hier hebben we ook het tuingereedschap zoals de schoffel, kantensteker, gieter, heggenschaar etc. hangen aan de muur zodat het altijd overzichtelijk is. Tegen dit moderne tuinhuisje aan heb ik een houten bankje gezet dat ik in dezelfde kleur geschilderd heb. Elk jaar komen hier andere potten op te staan. Ik heb nu mijn oude olijfkruiken met grassen erop staan. Ook hebben we hier een hoekje gemaakt om lekker te zitten met een leesboek en een koffietje.

Overkapping Ibiza stijl

Naast ons huis was een smalle strook die de vorige bewoner gebruikte om zijn vuilcontainers neer te zetten. Ik vond dat jammer van de ruimte. De vuilcontainers zijn verhuisd naar de zijkant van het fietsschuurtje aan de voorkant. De ruimte aan de zijkant hebben we gebruikt voor een overkapping Ibiza stijl. Er is een tafel van 325 cm in komen staan gemaakt van oude balken met daaraan 8 witte stoeltjes in verschillende uitvoeringen. Vaak zet ik ook houten krukjes aan de kopse kanten en daardoor kunnen we met 12 volwassenen aan de tafel onder de overkapping eten. Ook hebben we sinds vorig jaar een grote BBQ van the Bastard en een klein keukentje bij de BBQ. Nu is de overkapping onze favoriete plek in huis geworden.

Tuin is bijna klaar

Ja echt. Onze tuin is bijna klaar behalve die mooie parasol nog bij de loungebank in onze achtertuin. We zijn het nog niet helemaal eens met de uitvoering maar we hebben de website al wel uitgezocht op www.parasols.nl. Daar gaan we een parasol bestellen. Ik heb goede verhalen over ze gehoord en vrienden van ons hebben daar ook hun parasol besteld.

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 tienerkids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste en koolhydraatarme recepten.