het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen

Het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen

Het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen

Na deze vakantie is het eindelijk zover. Tijn is 12 jaar geworden en hij gaat na de vakantie naar de middelbare. Nu had hij al sinds een tijdje een telefoonabonnementje van € 2,50. Maar dat was natuurlijk elke maand erg snel op. Ik moest er eerlijk gezegd niet aan denken dat hij ergens onderweg zou staan zonder beltegoed. Ik ben gaan googlen op: “het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen“.

Welk telefoonabonnement is geschikt voor mijn kind?

Het is best lastig om uit de hele wirwar van abonnementen het juiste abonnement te kiezen. Ik had een aantal punten die ik erg belangrijk vond:

 

 1. hij moest onbeperkt 4G hebben in Nederland
 2. en ook heel fijn zou onbeperkt 4G in het buitenland zijn. Toch wel handig als je een dagje naar België of Duitsland gaat of als we weer wat verder op vakantie mogen.
 3. SMS-tegoed vond ik niet belangrijk. Hij SMS’t toch nooit.
 4. Een beetje beltegoed is wel lekker. Maar dat hoeft niet onbeperkt te zijn. 4G is echt het belangrijkste
 5. Het moet gewoon dit zijn: “Het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen

 

Eerste abonnement en telefoon voor je kind

Tuurlijk ook nog even over die telefoon. Ik geef mijn oude Iphones altijd door aan mijn kinderen. Die zijn nog meer dan prima dan en hebben ze daar nog zeker een jaar heel veel plezier van. Tijn krijgt mijn oude IphoneX. Hij is er heel blij mee.

Na wat Googlen kwam ik wederom bij Budget Mobiel uit. Zij hebben een perfect abonnement. Fenne (dochterlief) en ik hebben dat allebei al. Wij zijn er erg tevreden over. Ik zal alle informatie op een rijtje zetten voor jou:

 

 • onbeperkt 4G in Nederland
 • onbeperkt 4G in het buitenland
 • snel antwoord op mijn vragen via chat of via een email
 • een klantenservice die je ook echt terugbelt als je een verzoek hiervoor indient
 • € 15 voor de eerste 6 maanden en daarna € 20 per maand
 • je kunt je eigen nummer meenemen. Dat hebben we voor Fenne en mijzelf gedaan. En ook bij Tijn nu dus weer.

 

 

Mijn advies voor jou is:

Het beste telefoonabonnement voor tieners en kinderen vind je door op deze link te klikken. Of je kunt ook deze linke volgen: https://www.budgetthuis.nl/mobiel/aanmelden-vriendenvoordeel?mgm_code=1UP10ULpz6_sgK_l49pOXg

 

Ben je nu op zoek naar een andere telefoon voor jouw kind? Of voor jezelf om de “oude” door te geven?

Dan vind ik het altijd heel fijn om hier de Top 5 van beste smartphones voor jouw kind te bekijken.

 

INTERESSANTE BLOGS:

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

 • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
 • stoppen met insuline spuiten
 • koolhydraatarm eten
 • geweldige hotspots
 • mijn reizen
 • interieurs
 • en mijn 2 kids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.

 

Groet Angeliek

 

 

PS. als je een abonnement via deze link aangaat, krijg ik hiervoor een heel klein bedrag omdat ik jou doorgestuurd heb.