ik heb een nieuw huis gekocht en zoek een naambord

Ik heb een nieuw huis gekocht en zoek een naambord

Ik heb een nieuw huis gekocht en zoek een naambord

Eindelijk is het zover. Na jarenlang van dromen, sparen, nadenken heb je jouw droomhuis gevonden. Je kunt het je nog als de dag van gisteren herinneren. Je kijkt op het naambord met huisnummer aan de voordeur en weet dat je aan het juiste adres bent. Het “Te Koop-bord van de makelaar moet nog geplaatst worden. Jullie stonden voor het droomhuis waar je al jaren naar op zoek bent. Je gaat het huis binnen bekijken en jullie kijken elkaar aan. Geven elkaar een knipoog en dan hoor je dat jouw partner 10% boven de vraagprijs biedt bij de makelaar. Je hart slaat drie keer over en gaat sneller kloppen. De makelaar gaat overleggen met de verkopers en dan na 10 minuten spreekt de makelaar uit wat jullie graag willen horen. Het bod is prima! Vanaf dat moment ga je nog meer dromen, inrichten en regelmatig denken: “ik heb een nieuw huis gekocht en zoek een naambord“.

 

Check dit naambord voordeur zwart wat tot de bestsellers van de Benelux behoort.

 

Review van naambord in zwart aan de voordeur door Tanja Schelfhout van Leeuwen

Superleuk, en top service!!!
Dank je wel Tanja voor de mooie foto.

 

Nieuwe woning checklist

Heel erg handig is de checklist van Eigen Huis. Je vindt deze online en kunt deze meteen downloaden. Toen wij een aantal jaar geleden ons droomhuis kochten, hebben we deze checklist geprint en zetten we steeds vinkjes als we iets geregeld hadden. Want er komt dus echt best wat kijken bij een nieuw huis. Maar als je het heel rustig en stap-voor-stap benadert, valt het allemaal wel mee. Wij hebben het echt in blokjes gehakt en daarbij ook een periode op de checklist gezet om alles te regelen. Toen we voor de binnenkant van het huis alles besteld hadden (wij hebben jarenlang voor nieuwe meubels gespaard), hadden we nog budget over voor de tuin. We hebben deze laten uittekenen door een tuinarchitect. Super fijn omdat hij ook de zon- en schaduwplekjes van de tuin goed in de gaten houdt. Toen hij de tweede keer bij ons oude huis aanbelde, vroeg hij of we nagedacht hadden over de volgende zoekvraag:

Ik heb een nieuw huis gekocht en zoek een naambord | waar kan ik dat vinden?

En zo begon de volgende zoektocht naar tuinmeubelen en een naambord met huisnummer voor aan de voordeur. Dat was overigens geen gemakkelijke zoektocht want we zochten iets origineels. Iets dat niet bij elk huis van de hele straat hangt. We hadden ook met elkaar afgesproken dat we niet zouden vertellen waar we dit naambord online besteld hadden. Maar we doen het nu toch. Bij KusTerug vind je de allergrootste collectie orginele naamborden en ze zijn ook nog eens super vriendelijk. Beantwoorden in het weekend gewoon een what’s app en de levering ging super vlot. En ga je daar nu bestellen? Leuk als je erbij vertelt dat je ons blog hebt gelezen en dat je daarna besloot om het naambord te bestellen bij KusTerug.

 

Wij wensen jou heel veel plezier bij het uitzoeken van alle mooie spullen voor jouw nieuwe huis. Maak er een mooi nieuw thuis van!

 

Lieve groeten, Peter en Francy uit Zaltbommel

 

Meer lezen over sfeervol mijn huis inrichten in de winter (zomerblog komt eraan).