interieurinspiratie voor de winter zomerzoen

Interieurinspiratie voor de winter

Interieurinspiratie voor de winter

De winter is weer in aantocht en bij mij begint het dan altijd te kriebelen. Mijn nieuwe jas hangt al een paar weken in mijn kledingkast te pronken en ik wacht met spanning op de eerste dag dat ik deze kan dragen. Ook de nieuwe muts en handschoenen liggen erbij en deze moeten vaak nog een paar weken wachten om gedragen te mogen worden. Elk jaar verlang ik naar deze tijd. De herfst die de bossen zo mooi oranje en goud kleurt. De kaarsjes ’s avonds weer aan bij de open haard. De heerlijke deken waar mijn voeten zich zo lekker in kunnen nestelen. Bij dit alles hoort voor mij ook de interieurinspiratie voor de winter. Ik kijk om me heen en plan een shopdagje in. Heerlijk om met een tas vol mooie spullen thuis te komen om ons huis winterklaar te maken. Oh ja ik bestel ook maar meteen chocomel bij mijn online boodschappenbestelling. Dat hoort ook bij deze tijd van het jaar.

 

Japandi: de trend voor komend seizoen

Japandi” verwijst naar een ontwerp- en interieurstijl die elementen van Japanse minimalisme combineert met Scandinavische ontwerpprincipes. Het is een combinatie van deze twee verschillende stijlen, wat resulteert in een harmonieuze en gebalanceerde uitstraling. De term “Japandi” is een samenvoeging van “Japan” en “Scandinavisch.

Japandiheeft aan populariteit gewonnen omdat het een balans is tussen de warmte en comfort die geassocieerd worden met Scandinavisch design en het mooie, serene Japans design. Het biedt een veelzijdige woonstijl die voornamelijk voor rust in een huis zorgt.

Zomerzoen.Casa

Ons eigen chalet op 5 ***** camping De Schatberg is ingericht in een minimalistische Japandi stijl. Je kunt er met 4 personen slapen en ons chalet ligt onder de bomen achter op het park. In de buurt tal van mogelijkheden om lekker te fietsen door bossen en langs vennen. Maar ook in de buurt van de mooie steden Venlo, Nijmegen, Roermond en Eindhoven. Houd je van lekker eten? Dan ook tal van mogelijkheden op loop- of fietsafstand. Wil je met kinderen in ons chalet logeren? Dan zijn er in de vakantieperiodes heel veel activiteiten georganiseerd door het animatieteam van 2-21 jaar.

interieurinspiratie voor de winter zomerzoen

 

Koak Design

Koak Design volg ik al een tijdje en de keukeninspiratie vind ik zo geweldig.

 

interieurinspiratie voor de winter zomerzoen

Duotone interieur

Duotone interieur richt restaurants en bedrijfskantines in, maar bijvoorbeeld ook hotels (op de Waddeneilanden).

interieurtrends voor de winter zomerzoen

 

 

Binti Home

De mooie Instagramfeed van Binti Home heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. De planten en kleuren in haar interieur vind ik geweldig. Zoveel inspiratie elke dag en wat doet ze gave projecten.

 

interieurtrends voor de winter zomerzoen

Arja van Garderen

Arja heeft haar huis gestyled voor de koude wintermaanden met heel veel pluimen. Ik houd ervan. Mijn vorige huis had vooral donkere muren. Dat vond ik jarenlang helemaal geweldig maar nu is ons huis licht met veel zwart en warm hout.

interieurtrends voor de winter zomerzoen

Ikke Wonen

De keuken van Ikke Wonen vind ik prachtig. Een betonvloer, eiken keuken en betonblad. Zoiets krijgen wij ook na de verbouwing. Dit vind ik tijdloos en kan ik op heel veel manieren stylen. Als ik kleur wil, koop ik accessoires in die kleur. Zo heb ik elk jaargetijde een ander interieur.

interieurtrends voor de winter zomerzoen

 

 

Woon(t)huis

Kristel van Woon(t)huis heeft hele mooie interieurfoto’s van haar projecten maar ook van haar eigen huis. Ze werkt regelmatig voor interieurmagazines in binnen- en buitenland.

 

 

interieurtrends voor de winter zomerzoen

 

Hillary’s Home

Het eigen interieur van Hilgonda van Hillary’s Home is de interieurinspiratie van haar feed. Dit leesplekje is toch heerlijk als de wind en regen tegen het raam klettert. Ik zou daar wel willen zitten hoor.

 

 

interieurtrends voor de winter zomerzoen

 

 

 

Lees meer

 1. een loungeplek op een kinderkamer
 2. hoe en waar regel ik de verbouwing van ons complete huis

Shoppingtips

 1. grijs palletkussen VT Wonen
 2. grijs dekbedovertrek jersey
 3. sprei okergeel 
 4. kussens van Stapelgoed in army green
 5. verf Pure & Original kleur moonstone (groen) – bed
 6. verf Pure & Original kleur evening shadow (grijs) – wanden
 7. leren greepjes in zwart
 8. sierkussens met dierenkoppen
 9. bull boven het chillgedeelte
 10. stoere bureaulamp
 11. hanglamp van HK Living

Lees meer

 1. mijn slaapkamer restylen als een hotelkamer 

 

Hopelijk heb je genoten van dit blog volop interieurinspiratie voor de winter.