Interieurinspiratie voor de winter

Interieurinspiratie voor de winter

Interieurinspiratie voor de winter

De winter is weer in aantocht en bij mij begint het dan altijd te kriebelen. Mijn nieuwe jas hangt al een paar weken in mijn kledingkast te pronken en ik wacht met spanning op de eerste dag dat ik deze kan dragen. Ook de nieuwe muts en handschoenen liggen erbij en deze moeten vaak nog een paar weken wachten om gedragen te mogen worden. Elk jaar verlang ik naar deze tijd. De herfst die de bossen zo mooi oranje en goud kleurt. De kaarsjes ’s avonds weer aan bij de open haard. De heerlijke deken waar mijn voeten zich zo lekker in kunnen nestelen. Bij dit alles hoort voor mij ook de interieurinspiratie voor de winter. Ik kijk om me heen en plan een shopdagje in. Heerlijk om met een tas vol mooie spullen thuis te komen om ons huis winterklaar te maken. Oh ja ik bestel ook maar meteen chocomel bij mijn online boodschappenbestelling. Dat hoort ook bij deze tijd van het jaar.

Waar vind ik inspiratie?

Interieurinspiratie voor de winter haal ik vooral op Instagram. Er zijn zoveel mooie accounts die je kunt volgen. De allermooiste heb ik voor jou in een overzicht gezet. Wil jij nog meer wooninspiratie?

 

Huize Dop

Judith van Huize Dop heeft een prachtige manier van inrichten. Haar donkere muren vind ik zo sfeervol. Dit vind ik echt zo’n mooie winterse interieurinspiratie. Kijk ook eens naar haar halmetamorfose.

interieurinspiratie voor de winter

 

De Ondernemende Vrouw

Mijn eigen huis van De Ondernemende Vrouw wordt op dit moment verbouwd van zolder tot kelderkast. Op Pinterest deel ik heel veel inspiratie en foto’s van mijn eigen huis. Over een paar weken zal mijn Tiny House op de Veluwe eindelijk worden opgeleverd en kan ik daar los gaan om een heerlijke vakantieplek te creëren. In mijn Insta stories deel ik onze bouwavonturen. De slaapkomer op zolder van zoonlief is al klaar.

kinderkamer met loungeplek

Koak Design

Koak Design volg ik al een tijdje en de keukeninspiratie vind ik zo geweldig.

Koak design interieurinspiratie Zomerzoen

Mirella Mesu

Mirella heeft thuis een prachtig interieur maar richt sinds dit jaar ook hotels en restaurants in.

Mirella Mesu Zomerzoen

Binti Home

De mooie Instagramfeed van Binti Home heb ik nog niet zo lang geleden ontdekt. De planten en kleuren in haar interieur vind ik geweldig. Zoveel inspiratie elke dag en wat doet ze gave projecten.

Binti Home interieurinspiratie voor de winter

Arja van Garderen

Arja heeft haar huis gestyled voor de koude wintermaanden met heel veel pluimen. Ik houd ervan. Mijn vorige huis had vooral donkere muren. Dat vond ik jarenlang helemaal geweldig maar nu is ons huis licht met veel zwart en warm hout.

Arja van Garderen Zomerzoen

Ikke Wonen

De keuken van Ikke Wonen vind ik prachtig. Een betonvloer, eiken keuken en betonblad. Zoiets krijgen wij ook na de verbouwing. Dit vind ik tijdloos en kan ik op heel veel manieren stylen. Als ik kleur wil, koop ik accessoires in die kleur. Zo heb ik elk jaargetijde een ander interieur.

Ikke Wonen interieurinspiratie voor de winter Zomerzoen

 

Wonenbyes

De eerste keer dat ik Esther van Wonenbyes ging volgen was toen ik haar brickwall voorbij zag komen. Daar was ik echt meteen verliefd op.

Wonenbyes interieurinspiratie Zomerzoen

 

 

 

Wonenbydjo

In deze keuken van Wonenbydjo wil je toch gewoon zitten met een lekkere cappuccino of een warme chocomel?

Wonenbydjo interieurinspiratie blog zomerzoen

 

 

Deel Interieurbeleving

Margot van Deel Interieurbeleving leerde ik kennen tijdens een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. Sindsdien hebben we veel contact via Instagram. Ze heeft een prachtige winkel in Aarle-Rixtel. Op haar Insta account deelt ze veel populaire woonitems uit haar winkel.

interieurinspiratie Deel Interieur

 

 

Woon(t)huis

Kristel van Woon(t)huis heeft hele mooie interieurfoto’s van haar projecten maar ook van haar eigen huis. Ze werkt regelmatig voor interieurmagazines in binnen- en buitenland.

interieurinspiratie in de winter woonthuis zomerzoen

 

 

Hillary’s Home

Het eigen interieur van Hilgonda van Hillary’s Home is de interieurinspiratie van haar feed. Dit leesplekje is toch heerlijk als de wind en regen tegen het raam klettert. Ik zou daar wel willen zitten hoor.

interieurinspiratie voor de winter

 

 

 

 

Lees meer

 1. een loungeplek op een kinderkamer
 2. hoe en waar regel ik de verbouwing van ons complete huis

Shoppingtips

 1. grijs palletkussen VT Wonen
 2. grijs dekbedovertrek jersey
 3. sprei okergeel 
 4. kussens van Stapelgoed in army green
 5. verf Pure & Original kleur moonstone (groen) – bed
 6. verf Pure & Original kleur evening shadow (grijs) – wanden
 7. leren greepjes in zwart
 8. sierkussens met dierenkoppen
 9. bull boven het chillgedeelte
 10. stoere bureaulamp
 11. hanglamp van HK Living

Lees meer

 1. mijn slaapkamer restylen als een hotelkamer 

 

Hopelijk heb je genoten van dit blog volop interieurinspiratie voor de winter.