Interieurtrends 2019 | Zomerzoen was op de Woonbeurs in Parijs

Interieurtrends 2019

Elk jaar wordt in Parijs de allergrootste woonbeurs van de wereld gehouden. Deze beurs, Maison et Objet, is zo groot dat je echt 3 dagen nodig hebt om alle hallen te doorkruisen. De beurs wordt gehouden begin september en in midden januari. Omdat wij onze kinderkamers willen stylen met de allernieuwste trends op interieurgebied, zijn wij fervent bezoeker van deze beurs omdat je echt alleen hier de allernieuwste trends kunt spotten. Lees hieronder over de interieurtrends 2019.

Interieurtrend: industriële lampen

Deze trend, waar je echt niet omheen kunt, zijn de industriële lampen. Ontwerpen die geïnspireerd zijn op de verlichting in oude fabriekshallen. Deze trend past eigenlijk in elk interieur. Je kunt de verlichting van zolder tot begane grond in je huis gebruiken. Denk aan een hanglamp boven je eettafel, een bureaulampje op de slaapkamer van zoonlief of een plafondlamp op zolder. Deze trend zien we al een aantal jaar terug op de toonaangevende woonbeurzen en de voorspelling is dat deze trend zich nog een aantal jaar gaat doorzetten. Wij vonden een webwinkel met een heel groot assortiment industrielampen. De naam is Directlampen. Je vindt hun grote assortiment hier.

interieurtrends 2019 industrielamp zomerzoen

Lees meer: wil jij nu een keer logeren in een stoer industrieel hotel in Nederland? Klik hier

Interieurtrend: groen in je interieur

Nog een trend waar ik heel vrolijk van word en dat is groen in je interieur. Al sinds ik op mezelf woon, heb ik planten in huis. Ik vind dat gezellig staan en het geeft meteen sfeer aan een interieur. Op dit moment vind ik het leuk om hoekjes met planten te maken op kleine tafeltjes in mijn huis. Mijn favorieten zijn de cactus en de pannenkoekplant. De oude lijst vond ik met een “prachtig” borduurwerk erin op een brocantemarkt in Parijs. Ik haalde het borduurwerk eruit en heb de lijst geschuurd.

Interieurtrends 2019 zomerzoen

Interieurtrend: goud of koper

Nog zo’n trend waar je als vrouw helemaal blij van wordt. Combineer eens goud of koper in je interieur. Dat geeft meteen een heel warm en luxe gevoel. Je hoeft het niet overal toe te passen maar hier en daar een leuk vaasje, kandelaartje of schaaltje geeft meteen veel meer warmte aan je interieur.

interieurtrends 2019 zomerzoen

Wil jij meepraten over interieurtips 2019 dan mag je hieronder een reactie achterlaten.