Caminito del Rey tips

leukste uitje Nederland | Tiktok & Instagram proof

leukste uitje Nederland

Ben jij op zoek naar het leukste uitje Nederland tijdens een uitje met jouw tiener in de vakantie of tijdens een weekendje weg? Onze gastbloggers en ik zelf hebben de allerleukste tips in Nederland en net over de grens in België op een rijtje gezet. Sorry, de foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Spanje. Dit uitje vonden onze tieners echt de bom van afgelopen jaren. Maar hieronder hebben we echt wel hele leuke uitjes voor Nederland op een rij gezet. Hier komen ze:

 

Tip 1: uitje in Duitsland

Dit gratis uitje met tieners is net over de grens bij Venlo. Onze tieners hebben er echt van genoten en omdat je in het buitenland bent, doet het ook meteen iets met je vakantiegevoel. Stop bij een lokaal bakkertje voor verse Kaiserbrötchen en het vakantiegevoel is helemaal compleet.

 

Tip 2: leukste uitje Nederland | gratis uitje Rotterdam

Ben je in de vakantie in Rotterdam of ga je er een dagje naartoe? Onze gastblogger Mirjam woont in de buurt en heeft de allerleukste gratis uitjes in Rotterdam voor tieners op een rijtje gezet. Lees hier alles over een weekend Rotterdam tips.

 

 

Tip 3: leukste uitje van Nederland

De tips uit dit blog kun je overal in Nederland doen. Ook deze tips zijn gratis en ideaal als je ook tips dichtbij huis zoekt.

 

 

Tip 4: uitje België

Ben je vlakbij de Belgische grens of misschien in België tijdens een vakantie dan is dit een super leuk uitje. Onze tieners hebben er van begin tot einde van genoten. Ook hier krijg je echt een direct vakantiegevoel als je wat lekkers koopt bij de bakker en afsluit met een puntzak met. Lees hier over het dagje weg gratis met tieners.

 

 

Tip 5: vakantie met tieners in Nederland

De allerleukste vakantie met tieners in Nederland op een rijtje.

 

 

Tip 6: leuke dingen voor een vakantie (of lockdown)

 

Een aantal jaar geleden was ik een alleenstaande moeder van 2 kinderen met een eigen bedrijf. Ook in vakantieperiodes moest meestal gewerkt worden. Dat kon ik gelukkig vanuit huis doen. Ik bedacht creatieve oplossingen voor mijn 2 kids in vakantieperiodes. En guess what….. als oma na de vakantie vroeg wat ze het allerleukste hadden gevonden dan waren dat toch de dingen die ik verzonnen had. Die ook nog eens gratis waren.

 

 

 

 

 

Tip 7: Familie uitje Arnhem

Dit blog laat heel veel Tiktok en Instagramproof uitjes in Arnhem zien.

 

Tip 8: lees je veel? dan zijn minibiebs erg leuk

 

Lees meer:

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 kids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.