singapore wat te doen bij stop-over zomerzoen

Singapore wat te doen bij stop-over

Singapore wat te doen bij stop-over

Onze reis naar Bali gaat bijna beginnen en ik ben me aan het inlezen wat er te doen is op Singapore airport. Overal lees ik dat Singapore Airport het mooiste vliegveld ter wereld is. Dat willen wij natuurlijk ook wel eens meemaken. Hieronder lees je onze tips over Singapore wat te doen bij stop-over.

 

Wat kun je doen in Singapore bij een stop-over overdag

Wist je dat Singapore gratis een stadstour aanbiedt als jouw stop-over tussen de 5.5 en 24 uur is? Je kunt kiezen uit een aantal tours op het vliegveld.

  • Gratis stadstour

Je vindt alle informatie over de stadstour hier. Zorg er wel voor dat je op tijd de stadstour boekt. Ik boekte 14 dagen van tevoren en had nog keuze uit 2 tours. Gelukkig wel de tour die we op het oog hadden. Vraag wel voor de zekerheid even na hoe laat je weer terug bent van de tour. De aangegeven tijd van 2.5 uur is nl. alleen de tour maar je moet ook nog een tijdje in de bus zitten en vooral in de spits ’s avonds is het erg druk in de stad. De stadstour vind je op het vliegveld hier:

T2

Transit

Level 2, Departure Transit Hall (Near Gate F50)

Opening hours:
7:00 AM – 7:00 PM

T3

Transit

Level 2, Departure Transit Hall (Near Gate A1-A8)

Opening hours:
7:00 AM – 7:00 PM

 

  • Fietstour

In elke plaats waar ik ben op de wereld, boek ik een fietstour. Als je vaker mijn blogs leest, weet je dat ik dat vaak één van de allerleukste excursies vind. Helaas hadden wij in Singapore te weinig tijd voor een stadstour en een fietstour. Maar mocht je wel tijd hebben dan is dit echt een vette aanrader.

Boek hier je fietstour

fietstour zomerzoen

Stop-over in Singapore ’s nachts

 

  • Butterfly garden

24 uur per dag geopend en gratis te bezoeken.

Je vindt alle informatie hier:  https://www.changiairport.com/en/discover/attractions/butterfly-garden.html

 

 

Wat extra informatie over Singapore Airport

De luchthaven van Singapore, ook bekend als de Changi Airport, is een buitengewoon staaltje van moderne luchtvaartinfrastructuur en een wereldwijde benchmark voor vliegveldbeleving. Gelegen in het oostelijke deel van Singapore, fungeert deze luchthaven niet alleen als een knooppunt voor internationale reizen, maar belichaamt het ook de reputatie van Singapore als een technologisch geavanceerde en gastvrije stadstaat.

Wat Changi Airport onderscheidt, zijn niet alleen de talrijke technologische innovaties en voorzieningen, maar ook de aandacht voor detail en het streven naar uitmuntendheid in klantenservice. Met meer dan 80 luchtvaartmaatschappijen die verbindingen bieden naar meer dan 380 steden wereldwijd, is Changi een wereldwijd luchtvaartknooppunt dat een naadloze connectiviteit mogelijk maakt voor reizigers van over de hele wereld.

De luchthaven biedt een overvloed aan activiteiten en entertainmentopties die de reiservaring van de passagiers verbeteren. Van prachtig aangelegde tuinen, zoals de Butterfly Garden en de Sunflower Garden, tot ’s werelds hoogste indoor waterval in de Jewel Changi Terminal, is er voor elk wat wils. Bovendien heeft de luchthaven ook een verscheidenheid aan restaurants en eetgelegenheden die een uitgebreid scala aan internationale en lokale gerechten bieden.

Wat de luchthaven echt opmerkelijk maakt, is de toewijding aan passagiersgemak en -comfort. Van transittours en gratis filmvertoningen tot kinderspeelplaatsen en wellnesscentra, Changi Airport zet de standaard voor een vliegveldervaring die verder gaat dan alleen het efficiënt afhandelen van reizen.

Changi Airport is niet alleen een reisbestemming, maar een bestemming op zich. Het is een plaats waar reizigers welkom zijn om te verkennen, te ontspannen en te genieten van alle voorzieningen die worden aangeboden. Of het nu gaat om een korte tussenstop of een langere wachttijd, Changi Airport zorgt ervoor dat elke minuut van de reis een plezierige en gedenkwaardige ervaring wordt.