Stank in onze kelderkast

stank in onze kelderkast | eindelijk dé oplossing

Stank in onze kelderkast

Ruim 2 jaar geleden hebben wij onze keuken verbouwd. In ons huis zat een kast onder de trap. Wij besloten om deze zo te laten en daar wat voorraad zoals wc-papier, schoonmaakspullen maar ook onze vuilnisbak neer te zetten. Ik weet dat er tegenwoordig hele mooie vuilnisbakken zijn maar ik vind het zo lelijk om deze in onze mooie nieuwe keuken te zetten. Maar er 1 probleempje. De vuilnisbak stinkt best snel en daarom ruikt het nooit fris in onze trapkast. Lees hieronder hoe ik de PowAir Block geurverwijderaar bestelde.

 

Hoe hebben wij de stand in onze kelderkast aangepakt?

Via een vriendin hoorde ik van PowAir. Dit bedrijf heeft een compleet assortiment voor vieze geurtjes in huis. Je kunt daarbij denken aan:

 • geur van vieze luiers
 • geur veroorzaakt door hond of kat
 • vieze geurtjes in de garage van bv. de frituurpan, lijm, schimmel
 • muffe geurtjes in een gymlokaal of klaslokaal
 • muffe geur in een tienerkamer (zeer herkenbaar)
 • en dus ook de vieze geur in onze trapkast

Stank in onze kelderkast

Dat ging snel

Ik bestelde online de PowAir Block voor in onze trapkast. Deze is speciaal voor kleine ruimtes waar een stanklucht hangt. Ik heb het blokje in de hoek in onze trapkast geplaatst. Van tevoren had ik de ruimte goed schoongemaakt met de stofzuiger en daarna gedweild. Ik vond het zo spannend wat er zou gaan gebeuren. Kennelijk heb ik een betere neus dan mijn man. Hij vindt het namelijk nooit stinken in de kast. Misschien komt het ook omdat het zijn taak is om de vuilnisbakken schoon te maken. Ik had hem speciaal gevraagd om de vuilnisbak 2 dagen niet te legen. Dat vond hij niet zo erg. Zo kon ik heel goed testen of het ook echt werkte.

Al na een paar uur merkte ik echt een groot verschil. Als ik de deur opendeed, rook het nu ineens fris. Terwijl het voordat ik het PowAir Block plaatste, altijd vies rook alsof je op een vuilnisbelt liep. Maar nu met dit potje in de hoek, ruikt het gewoon echt lekker.

De PowAir is heel gemakkelijk in gebruik te nemen. Je opent de dop van het potje en haalt het label er vanaf. Dan ruik je de lekkere geur al. Ik las op de verpakking dat het mengsel gemaakt is van natuurlijk essentiële olieën.

Voor mij echt een aanrader.

 

Wil jij ook dit geweldige product bestellen? Ik mag je 12% korting aanbieden als je deze code gebruikt: 9CHCY8EG

 

Meer lezen:

 

 

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

 • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
 • stoppen met insuline spuiten
 • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
 • geweldige hotspots
 • mijn reizen
 • interieurs
 • en mijn 2 kids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.