stoer hotel in Nederland sidetable woonkamer

Stoer hotel in Nederland

Stoer hotel in Nederland

Vriendlief en ik wilden een weekendje weg in de buurt van Den Haag. We wilden een bezoekje brengen aan het Binnenhof, lekker met de fiets naar het strand en heerlijk eten. En wij vonden een pareltje dat we graag met jullie delen. Wij boekten deze prachtige plek (stoer hotel in Nederland) in Voorburg via AirBenB.

Direct bij binnenkomst valt de geweldige zwarte hal je op. Daar staan ook de 2 fietsen die je gratis tijdens je verblijf mag gebruiken. Wij vonden dit geweldig. We hadden heel mooi weer en we zijn op de fiets naar Het Binnenhof gefietst.

Stoer hotel in Nederland fietsen

 

Aan het einde van deze zwarte gang heb je de badkamer met prachtige oude deuren. Je kent ze wel. Mooie houten deuren. Helaas heb ik hiervan geen foto gemaakt.

Daarna kom je in de woonkamer van dit stoer hotel in Nederland. De sidetable is een oude legertafel die zwartgeverfd is. Daarop staan 2 kandelaars voor kaarsen en dat zijn de poten van een oude tafel. Zo gaaf vind ik deze dat ik al een paar maanden op zoek ben naar zoiets op kleine rommelmarktjes.

stoer hotel in Nederland sidetable woonkamer

In de woonkamer hebben de comfortabele stoelen een schapenvachtje. Dat doe ik tijdens stylingadviezen ook vaak. Je geeft daarmee een interieur direct warmte. Probeer het maar eens. In de winter kies ik soms voor een zwarte schapenvacht om het interieur wat meer body te geven. In de lente haal ik dan mijn witte schapenvachten weer tevoorschijn.

Stoer hotel in Nederland woonkamer schapenvacht

In de woonkamer staat ook een oude pallet die geschuurd is en deze doet dienst als sidetable. Op de pallet een oude witte deur, een vakantiehoed en wat andere gave accessoires zoals een mooie legergroen magneetbord. Onder de pallet zijn trouwens stoere wielen geplaatst.

Stoer hotel in Nederland pallet in woonkamer

In de keuken staan de theezakjes in een oud cakeblik. Dat had ik een tijd geleden zelf ook al gedaan voor mijn eigen keuken. En de mensen die ooit bij mijn bedrijf De Ondernemende Vrouw (lees hier meer over mijn andere bedrijven) een workshop hebben gevolgd, weten dat hier tijdens de lunch het bestek in bewaard wordt. Ik kocht de oude cakeblikken bij Raw Materials in Amsterdam.

Stoer hotel in nederland bakblik

De keuken heeft nauwelijks daglicht maar wat is dat leuk opgelost. Het mooie servies van House Doctor past helemaal in dit interieur. Ik werd er zo verliefd op dat ik het zelf ook besteld heb.

Stoer hotel in nederland keuken met vis

Stoer hotel in Nederland servies

De ontbijtspulletjes zitten in weckpotjes en op de zwarte deksel is met witte watervaste stift geschreven wat erin de weckpotjes zit. Een mooie stoere kralenketting erbij op het mooie dienblad en je gestylde hoekje is weer helemaal af.

Stoer hotel in Nederland keuken

De lampen in het hele huis vind ik een Ibiza uitstraling hebben. Ze zijn zwart, wit met hout en vooral erg luchtig en heel erg groot. Er staat nergens een merkje op maar bij thuiskomst ben ik gaan zoeken op Google. Ik vond ze erg prijzig. Ruim € 600 en kocht er 2 voor boven  mijn keukentafel van Zuiver.

Stoer hotel in Nederland lampen

Bij de keuken zit een deur en ik kom op een ienieminie binnenplaatsje met 2 leuke bankjes. De muren zijn lichtgrijs geschilderd. Er hangt een grote donkergrijze plaid en met de houten kandelaars en peaceteken is er direct voor een warme noot gezorgd. 2 Oude flessen zijn de kandelaars voor druipkaarsen. Heel eenvoudig maar wat ziet het er cosy uit in stoer hotel in Nederland.

Stoer hotel in Nederland binnenplaats

Shoppingtips

  1. dekbedovertrekken voor een slaapkamer net als in een hotel
  2. kalkverf voor de muur op de slaapkamer | wij kozen voor de kleur Black Smoke van Pure & Original
  3. accessoires voor een hotelslaapkamer
  4. gordijnen: Decorette Asten
  5. behang achter het bed: BN WALLS Texture Stories 49101 Brown Dark
  6. vloerkleed: merk Bodilson vintage grey
  7. wandlamp achter het bed: BEPUREHOME Bubble wandlamp glas zwart
  8. staande lamp leeshoekje: BEPUREHOME Dome staande lamp glas zwart
  9. plafondlamp van glas: Lucide
  10. schuifdeur in de slaapkamer: Loftdeur.nl
  11. VT Wonen dekbedovertrek

 

Lees meer