Tiny house huren in Nederland

Tiny house huren in Nederland

Wil jij graag een tiny house huren in Nederland? Tiny houses zijn helemaal hip en trendy. Slapen midden in de natuur maar dan wel duurzaam. Vooral in deze tijd, wil iedereen er even tussenuit en lekker cocoonen in een cosy huisje. Ontdek het slapen in een bosrijke omgeving op de Veluwe met daarbij alle luxe die een park jou kan bieden. Ons tiny house is Scandinavisch ingericht met een sjieke hotelachtige twist. Je beschikt over je eigen keuken (inductiekookplaat), jouw eigen toilet en regendouche en een heerlijk bed waar je lekker naar de sterren kunt kijken. Is dit iets voor jou? Lees dan hieronder alles over een tiny house huren in Nederland.

 

Tiny house op de Veluwe

Ons tiny house ligt midden op de Veluwe tegen de Loenese waterval aan. Als het heel stil is kun je de waterval ’s nachts horen kletteren. Het ligt vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Postbank. Maar als je bij ons tiny house doorloopt dan kun je met een slingerpad naar de Loenese waterval lopen. Of steek bij de ingang de weg over, het poortje door en je komt in een bos met vennen en mooie paden. Als je geluk hebt zie je ook nog dieren. Cocoonen in een tiny house past helemaal bij de trend van NU, heerlijk samen zijn in een bosrijke omgeving.

 

Wat vind je op het park:

 • fietsverhuur (e-bike)
 • Italiaans restaurant dat in de zomer van 2020 geopend is en waar je ook heerlijke afhaalmaaltijden kunt ophalen
 • een overdekt zwembad
 • animatieprogramma voor volwassenen zoals in de wintermaanden een fakkeltocht, broodjes bakken bij een vuurplaats
 • kleine parkwinkel voor de dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de ochtend

 

Wat kun je allemaal doen tijdens je verblijf in ons tiny house?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, is wandelen en fietsen geweldig vanaf het tiny house. Heb je zelf geen fietsen mee kunnen nemen? Je kunt ze bij de receptie huren.

In de bossen rondom ons tiny house kun je allerlei dieren spotten:

 • het edelhert, de koning van de Hoge Veluwe
 • de moeflon, een heel bijzonder schaap
 • wilde zwijnen, de deugnieten van de Hoge Veluwe
 • dassen, ze zijn heel zeldzaam en schuw
 • en natuurlijk heel veel verschillende vogels

Wil je even iets anders dan de natuur dan zijn er tal van activiteiten die je kunt ondernemen:

 • de Veluwsche stoomtrein in Beekbergen is echt een super leuke ervaring
 • bezoek de hanzesteden Doesburg, Zutphen of Deventer allemaal steden met prachtige huizen, gezellige straatjes en leuke niet-standaard winkeltjes
 • het Openluchtmuseum in Arnhem: lekker slenteren door de eeuwen heen
 • lekker wandelen bij de Koning in de achtertuin: Paleis ’t Loo

 

Veelgestelde vragen over een tiny house huren in Nederland

 

Waar kan ik een tiny house huren op de Veluwe?

Je kunt op onze website ons tiny house huren op de Veluwe. Ons tiny house is van alle gemakken voorzien en is dé perfecte plek om samen te onthaasten. Ben jij het thuiswerken beu? Ook dan is ons tiny house perfect geschikt.

 

Wat is een tiny house?

Een tiny house is een klein huisje dat luxe is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Je hebt je eigen keuken, badkamer en terras. Wij hebben ervoor gekozen om ons tiny house anders in te richten dan andere huisjes. We hebben gekozen voor Scancinavisch sjiek. In de kerstvakantie van 2019 hebben we 10 potten zwarte verf leeggeverfd om het tiny house onze eigen uitstraling te geven.

 

Hoeveel mensen passen er in het tiny house?

Ons tiny house is geschikt voor 2 personen (en eventueel een kindje tot 1 jaar als je zelf een stoel en bedje meeneemt). Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Hoe kan ik dit tiny house op de Veluwe huren?

 

Dat is heel gemakkelijk. Je kunt de beschikbaarheid controleren door op deze link te klikken en daar kun je ook direct jouw reservering plaatsen.