Twijfel tussen Apple en Samsung

Twijfel tussen Apple en Samsung

Al ruim 8 jaar ben ik fervent gebruiker van een Apple iphone. Mijn iphone gebruik ik niet alleen als telefoon maar het is ook mijn mobiele “kantoor”. Als ik op vakantie ga, neem ik voor mijn webwinkels Zomerzoen en KusTerug alleen mijn iphone mee en een toetsenbord dat ik jaren geleden ooit kocht in New York. Met die iphone en dat toetsenbord run ik mijn hele business tijdens vakantiedagen. Heel gemakkelijk. Maar nu wil ik graag een nieuwe telefoon aanschaffen en twijfel ik tussen Apple en Samsung.

Twijfel tussen Apple en Samsung

 

Wat vind ik zo geweldig aan een Apple product?

Mijn Apple vind ik fantastisch. Zo’n 5 jaar geleden kocht ik ook een MacBook Air en ik heb mijn telefoon gesynchroniseerd met mijn MacBook. Voor mijn bedrijven werk ik veel met de notitiefunctie van Apple. Dus als ik een wijziging in mijn notities maak op mijn iphone, wijzigt dat ook automatisch op mijn MacBook.

 

Welke iphone gebruik ik nu?

Sinds november 2017 ben ik een iphoneX gebruiker. Deze koos ik vanwege het mooie design (de thuisknop is komen te vervallen) maar ook omdat deze een nieuwe functie heeft om foto’s te maken. Dit heet de focusfunctie. Met deze functie kun je een foto met een wazige achtergrond maken. Bijna dagelijks gebruik ik deze functie wel om zo de mooiste foto’s voor mijn social media kanalen te maken.

 

Maar waarom de twijfel?

Manlief mocht begin dit jaar een telefoon uitkiezen van zijn werkgever. Na lang wikken en wegen, koos hij voor een Samsung Galaxy S10+. De eerste keer dat hij onze kinderen in een speeltuin fotografeerde, viel ik van mijn stoel van verbazing. Wat een prachtige foto’s. De kleuren zijn erg helder en de focusfunctie van deze Samsung-telefoon is echt mooier en beter dan die van mijn iphoneX. Dat maakt dat ik toch wel heel erg twijfel tussen Apple en Samsung. Die vernieuwde fotofunctie vind ik heel erg interessant bij Samsung. Maar dat ik mijn iphone kan synchroniseren met mijn MacBook kan ik eigenlijk ook niet missen.

 

Waar koop ik altijd mijn telefoons?

Al jarenlang regel ik al mijn telefoonzaken bij T-mobile en ik kies een Sim only i.c.m. een telefoon. De service van T-mobile vind ik geweldig. Snelle reacties op mijn vragen en duidelijke antwoorden. Vorig jaar probeerde ik een keer een overstap te maken naar een andere aanbieder. Maar na 2 berichten aan de klantenservice heb ik snel weer T-mobile gebeld om mijn telefoonzaken te regelen.

Shoppingtips

 

 

Lees meer: wil je weten hoe hoog de kinderbijslag is dit jaar?