Vader zoon armband

vader zoon armband

Vader zoon armband

Vaderdag is weer in zicht en ik had bij een vriendin gezien dat haar man en haar zoon dezelfde armband om hadden. Zij noemde dat een vader zoon armband. Dat vond ik echt zo’n superleuk idee. Ik zag het toen ik bij Helen koffie aan het drinken was en zij foto’s liet zien van de fotoshoot die een maand eerder tijdens een golden hour shoot (fotoshoot aan het begin of einde van de dag als de zon opkomt of ondergaat). Haar zoontje is nog niet zo oud en moest tijdens de fotoshoot ook nog echt gedragen worden. Echt zo schattig om dan zo’n armbandje met zijn eigen naam om zijn polsje te zien. Haar stoere man heel trots met dezelfde armband. Nou dat wilde ik ook wel. Dus nam ik contact op met het bedrijf waar mijn vriendinnetje deze armband online besteld heeft.

Hoe bestel ik een set vader zoon armband

Toen ik een appje stuurde naar de klantenservice van KusTerug kreeg ik al heel snel een antwoord terug. Super fijn op een donderdagavond. Veel bedrijven zijn dan niet meer open voor vragen. De klantenservicemedewerker liet me weten dat ik eigenlijk uit alle armbanden een keuze kon maken en dat ik er gewoon 2 kon bestellen in 2 verschillende maten. Stom natuurlijk. Daar had ik niet aan gedacht. Ik dacht dat ik echt een set op de website moest zoeken. Nou dat was snel gedaan. Ik vond de armband vader zoon  zo leuk die de man van mijn vriendin ook om had samen met zijn zoontje. Meteen dezelfde avond heb ik 2 armbanden besteld. Eentje in 14 cm (voor kinderen van 0-1 jaar) en eentje voor mezelf in een medium formaat. Ik dacht dat het nu wel even zou duren maar al de volgende dag lag er een mooi pakketje in de brievenbus met daarin de 2 armbanden. Echt zo blij mee en mijn zoontje en ik dragen ze altijd met veel plezier. Mijn zoontje vaak als er een feestje is. Anders vind ik bij zo’n kleintje een armbandje toch net te gevaarlijk nu hij ook nog eens tandjes krijgt. Zodra dit armbandje te klein is, bestel ik meteen een nieuw exemplaar.

 

Assortiment armband vader zoon

vader zoon armband

vader zoon armband

armband vader zoon

 

 

Groetjes van Gijs van Nuth

 

goedkope uitjes met tieners