Vakantiehuis Limburg huren

vakantiehuis Limburg huren

Vakantiehuis Limburg huren

Na een tijdlang dromen, gaat een droom nu eindelijk weer in vervulling. In Noord-Limburg hebben we een super mooi vakantieplekje voor 2 personen gevonden waar jij heerlijk kunt blijven overnachten. Wil jij een vakantiehuis Limburg huren? Lees dan hieronder alles over onze faciliteiten. Vergat ik bijna te noemen dat je bij ons ook kunt vergaderen met 4 personen.

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

 

 

Alles over vakantiehuis Limburg huren

Ons vakantieplekje ligt nog net in Noord-Limburg tussen Venlo en Eindhoven op Vakantiepark de Schatberg in Sevenum (dichtbij de snelweg) en is geschikt om met maximaal 2 personen te overnachten. Ideaal als je graag vakantie wilt vieren op een rustig plekje maar ’s avonds ook de drukte wilt opzoeken. Of ’s avonds heerlijk te wandelen rondom de plas en nog op het terras te genieten van mooi weer? Dan is ons prachtige rustige plekje een fantastische ervaring. Ons prachtige plekje bevindt zich achter op het park De Schatberg onder de bomen. Op 4 minuten lopen van de receptie, supermarkt, restaurants. Je kunt heerlijk rustig in onze tuin genieten.

Huisdieren (ook kleine huisdieren) zijn niet toegestaan.

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Vakantiehuis Limburg huren

 

Kamers en ruimtes in vakantiehuis Limburg huren

Onze gasten mogen gebruikmaken van het complete chalet (bijna 70 m2). We hebben 2 slaapkamers afgesloten waar wij onze eigen spullen bewaren. Het chalet heeft een woonkamer, keuken, garderobekast, badkamer met douche en wasbak, masterbedroom, ruimte voor poetsspullen en een toilet. Er zijn 2 toilet-/douchegebouwen op 90 seconden lopen. Daar mag je ook gebruik van maken als je dat prettiger vindt.

In de toiletgebouwen vind je ook wasmachines en drogers.

In het centrale gebouw vind je 2 restaurants, supermarkt, cafetaria met Italiaans ijs, zwemband binnen, zwembad buiten, receptie. Dit is 4 minuten lopen vanaf ons chalet. Buiten vind je de zwemvijver met strandje, visvijver en het outdoorgedeelte.

Verwacht geen wifi bij ons vakantieplekje, want die is er (nagenoeg) niet. Bij ons geniet je van elkaar of van je me-time en niet van de digitale wereld. In het centrum op het park is gratis wifi. Gratis wifi is op het park aanwezig in het centrale gedeelte bij de receptie. Tip: download films of muziek thuis of in het centrale deel van het park. Deze kun je wel kijken of luisteren op ons plekje. Soms is het lezen van een boek of het doen van spelletjes ook erg fijn om het ultieme vakantiegevoel te ervaren.

De Zomerzoen-ruimte

Prachtig chalet, gerestyled in augustus en september 2022. Mooie natuurgebieden op fietsafstand. Gratis parkeren bij het verblijf.

Waarom zou je voor Zomerzoen Holiday Home kiezen:

  • je eigen ruimte | er is niemand anders in het verblijf
  • rust & drukte (jij bepaalt wanneer) | ons verblijf is gelegen op Camping De Schatberg in Sevenum en ligt onder de bomen rechts achterin. Je kunt hier de rust opzoeken maar zeker ook de gezellige drukte. Er is volop entertainment aanwezig. Dartwedstrijden, viswedstrijden, disco 30+, bootcamp (tijdens vakantieperiodes).
  • mooie inrichting met merken zoals House Doctor, Bloomingville, VT Wonen | inrichting zoals een hotel maar dan op jouw eigen plekje
  • ruime tuin | rondom het verblijf met 2 zitgedeeltes, een lange tafel met stoelen en bank en 2 loungestoelen op het terras aan de zijkant
  • midden in de schoonheid van de natuur | bossen, zandvlaktes, meren en natuurparken in de buurt. Heerlijk om te fietsen, mountainbiken of wandelen.
  • zorgzame verhuurder | voel je vrij om behoeften en verzoeken te communiceren. Wij zullen proberen om ze tegemoet te komen.

Als je aankomt, word je bij de receptie ontvangen en krijg je ook een slagboomkaart om met de auto het terrein op te rijden zodat je gratis bij ons verblijf kunt parkeren.
Wij sturen je de code van het sleutelkastje toe.
Natuurlijk zijn wij bereikbaar voor vragen via what’s app.

Check-in: 15.00 uur
Check-out: 11.00 uur (je mag nog wel de hele dag van alle voorzieningen op het park gebruikmaken)

 

 

Jouw verblijf is inclusief

* shampoo, cremespoeling, bodywash

* peper, zout, olijfolie

* toiletpapier

* Nespressocups

* diverse soorten thee

* gratis toegang binnen- & buitenzwembad

* linnengoed en handdoeken

 

Wat is er te doen op het park

Het park heeft veel voorzieningen: meerdere restaurants, supermarkt, ijssalon, cafetaria, zwemvijver met zandstrand, zwembad binnen, bowling, visvijver, midgetgolf, fietsverhuur, waterski en wakeboarden.

Huur je een fiets om in de prachtige omgeving te fietsen dan zijn fietsroutes bij de receptie verkrijgbaar.

In de nabije omgeving zijn veel restaurants gevestigd.

In vakantieperiodes worden er veel extra activiteiten op het park georganiseerd zoals: dartwedstrijden, BBB, viswedstrijden, bootcamp of een 30+ disco.

Huisdieren, BBQ met houtskool en roken zijn niet toegestaan in en om ons verblijf. Gourmet of een bakplaat binnen is niet toegestaan.

Limburg vakantiehuis Zomerzoen

Vervoersmogelijkheden

Bij ons chalet is een eigen parkeerplaats. Breng je fietsen mee dan kun je deze droog weg zetten bij ons vakantieplekje. Er is ook een mogelijkheid om een e-bike op te laden. In Sevenum (5 km) is een treinstation.

De reistijd naar de volgende steden:

Sevenum-Venlo 11 minuten

Sevenum-Eindhoven 30 minuten

Sevenum-Roermond 38 minuten

Sevenum-Nijmegen 60 minuten

Sevenum-Amsterdam 150 minuten

 

Parkkosten, linnengoed & toeristenbelasting

De prijzen op Booking.com zijn inclusief parkkosten, linnengoed en toeristenbelasting.

 

Beschikbare data & korting

Je kunt op Booking.com bekijken welke data vrij zijn om te overnachten. Check het hier. Het minimum verblijf om te overnachten is 3 nachten en in de zomervakantie 7 nachten (aankomst en vertrek op vrijdag).

Wil je graag komen vergaderen bij Zomerzoen? Stuur dan een email voor de mogelijkheden naar info@zomerzoen.nl. Bij het boeken van ons verblijf als vergaderruimte, is het ook mogelijk om te blijven overnachten. Hiervoor geldt een speciaal tarief.

 

Liefs van Fenne & Angeliek

 

VOLG ONS OP INSTAGRAM: ZOMERZOEN.CASA