VT wonen route in Nederland

VT Wonen route in Nederland | De leukste adressen van Zomerzoen

VT Wonen route in Nederland

Zomerzoen bestaat al 15 jaar en heeft in de loop van de jaren heel veel leuke shop- en slaapadresjes gevonden in Nederland. Zo vaak vroegen jullie ons om tips dat wij de leukste hotspots op een rijtje hebben gezet. Lees alles over onze VT Wonen route in Nederland.

 

De start van onze VT Wonen route in Nederland

De prachtige winkel van Selinni Wonen in Joure. Aangekomen in het pittoreske Joure rijden we direct naar Selinni toe. Ze zitten op een klein industrieterrein in een heel groot pand. Wow is het eerste dat we zeggen als we de winkel binnenkomen. Wat een assortiment. Je loopt door stijlkamers die allemaal prachtig gestyled zijn. De eerste aankopen zijn binnen. Wist je trouwens dat ze ook in het Brabantse Deurne een woonwinkel hebben. We verbaasden ons trouwens ook over de mooie deco items die ze zelf bedacht hebben. Stoer en industrieel én helemaal in VT Wonen sfeer. Vergeet ik bijna te vermelden dat ze ook een webwinkel hebben.

 

VT Wonen route in Nederland

 

Onze eerste adresjes in Noord-Holland

Als eerste bezoeken we graag Combitex in Noord-Scharwoude. Combitex is ooit begonnen als legerdump maar verkoopt nu zoveel meer. Altijd heerlijk om daar een tijdlang rond te slenteren.

Na Combitex ga ik graag lunchen bij Hemingways in Bergen. Super lekkere broodjes en salades en er hangt een heerlijke relaxte sfeer.

Op de terugweg ga ik lekker rondsnuffelen bij mijn 2 favorieten in Amsterdam op KNSM eiland. Dat zijn Van Dijk & Ko en Neef Louis. Deze 2 winkels liggen tegenover elkaar. Neef Louis heeft wat aparte spullen maar is ook wat duurder. Bij Van Dijk & Ko vind je prachtige oude deuren en heel veel kasten. Er is altijd wel iets dat aan mijn handen blijft plakken.

vt wonen route in nederland servies

Om hoekje bij deze 2 toppers op KNSM-eiland ga ik een lekker biefstukje eten bij Loetje. Als het lekker weer is kun je daar zo fijn buiten zitten. En voor wie het nog niet weet: Loetje bakt de allerlekkerste biefstukken van Nederland.

 

vt wonen route in nederland loetje

 

Hotel van onze VT Wonen route in Nederland

Tijdens onze VT Wonen route slapen wij heel graag in het Apollo Hotel in Vinkeveen. Het fijne is dat dit hotel direct aan de snelweg ligt. Het interieur is prachtig en helemaal in VT Wonen stijl, net als de slaapkamers. Via een doorgang in het hotel kom je bij de Harbour Club in Vinkeveen. Heerlijk eten en een hippe en trendy sfeer. Je kunt het Apollo Hotel hier boeken.

 

vt wonen route in nederland hotel

Op naar de tweede dag van onze VT Wonen route in Nederland

Terug naar ons hotel in Amstelveen waar de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijtje.

Na het ontbijt gaan we eerste nog even naar de 9 Straatjes in Amsterdam. Die leuke kleine winkeltjes met een uiteenloop assortiment. Daar lunchen we bij Ree7 en na de lunch gaan we richting Amersfoort om Loods5 te bezoeken. Het fijne van deze Loods5 vind ik dat deze vrij nieuw is en dat de stand heel vaak opnieuw gestyled worden. Je kunt hier echt goed de allernieuwste trends spotten. Loods5 is perfect voor grote meubelen zoals lampen en kasten maar ook voor accessoires. Je kunt hier rustig een paar uur lekker rondwinkelen.

VT Wonen route in Nederland lunch

Na het bezoek aan Loods5 komt aan onze VT Wonen route in Nederland helaas een einde.

 

Shopping tips

  1. Be Pure Home VT Wonen artikelen
  2. Kussens VT Wonen van Kaat Amsterdam
  3. VT Wonen wooncollectie
  4. Kaartjes met korting voor de VT Wonen beurs

 

Lees meer

  1. Hoe wij ons huis verbouwen met een samengesteld gezin
  2. Leeshoekje in de slaapkamer
  3. Ouderslaapkamer restylen

 

Wil je meepraten over VT wonen route in Nederland? Of heb jij tips? Laat ze hieronder achter.