Weekendje weg in Nederland coronaproof

Weekendje weg in Nederland coronaproof

2020 Gaat het jaar in van corona. Op het moment dat we op 31 januari met zijn allen gingen proosten op een mooi, geweldig, bijzonder 2020 had niemand durven denken dat het jaar zo’n rare wending zou nemen. Bizar toch? Dit maak je mee in films maar toch niet in het Nederland waar wij wonen. Maar wat ik me heel goed kan voorstellen, na maanden thuiswerken en thuisblijven dat je graag even eruit wilt. Ik vertel jou alles over weekendje weg in Nederland coronaproof.

 

Wat zijn de eisen voor een weekendje weg in Nederland coronaproof?

contactloos inchecken

Als eerste vind ik het ontzettend belangrijk dat je contactloos kunt inchecken. Dus je niet melden bij een receptie of een woonhuis (als je via Airbenb boekt) maar een code krijgen waarmee je ergens een sleutel van de deur kunt vinden. Je krijgt dan geen uitleg over het huisje of de omgeving maar dat vind ik ook niet zo erg. Meestal heb ik zelf al wel e.e.a. uitgezocht over de uitjes of wandeltochten die we willen gaan maken. Ik vind die sleutel in het sleutelkastje dus echt een uitkomst.

extra schoonmaak

Als tweede is het huisje extra goed schoongemaakt volgens alle coronaregels. Als je via Airbenb een accomodatie verhuurt, ben je zelfs verplicht regelmatig het nieuwe schoonmaakprotecol te lezen en goed te keuren. Ze doen alles om te voorkomen dat een huisje niet goed schoongemaakt wordt. Op het park waar mijn tiny house staat, wordt het huisje extra goed schoongemaakt en wordt er ook langer tijd voor ingepland om alles grondig te cleanen.

 

eigen keuken & badkamer

Zorg ervoor dat je geen badkamer of keuken deelt met andere mensen. In het tiny house dat ik verhuur, maak je gebruik van je eigen keuken en badkamer. In het huisje is een open haard, uitgebreide keuken met oven en inductiekookplaat (en mooi serviesgoed) en een douche met toilet. Als je niet wilt, hoef je het huisje niet uit het hele weekend. Op deze manier kun je zo samen heerlijk cocoonen in je tiny house. En als je toch even naar buiten wilt, loop je zo vanuit het huisje het bos in of richting de Loenese waterval.

 

En als laatste. Neem je eigen voorzorgsmaatregelen. Alleen met zijn allen kunnen we corona uitbannen.

Stay safe maar geniet van je vakantie weekendje weg in Nederland coronaproof

 

Waar kan ik een tiny house huren Waar kan ik een tiny house huren? . .

 

 

 

Wil je de beschikbaarheid bekijken van ons tiny house op de Veluwe?