zelf granola maken zomerzoen

zelf granola maken | koolhydraatarm

Zelf granola maken koolhydraatarm

Sinds ik ontdekt heb dat in granola van de supermarkt toch stiekem nog super veel suikers zitten, ben ik deze zelf gaan maken. Met heel veel succes want het emmertje in de kast is altijd erg snel weer leeg. Wekelijks maak ik dus een nieuwe voorraad. Hier vind je mijn recept zelf granola maken koolhydraatarm.

 

Ingrediënten van zelf granola maken koolhydraatarm

 • noten met zo weinig mogelijk koolhydraten (ik koop deze meestal bij Lidl en kijk naar de voedingswaarde)
 • kokosolie
 • kaneel
 • chiazaad
 • pompoenpitten of zonnebloempitten (pompoen zitten vaak minder kh in )
 • kokoschips
 • water 3 eetlepels
 • airfryer 20 min. 160 graden
 • Steviala drops boterkoekje (hoeft niet maar is wel lekker)
 • dit past in een emmertje waar 1 kg Griekse yoghurt in heeft gezeten.

 

Zelf koolhydraatarme granola maken: hoe doe ik dat

Smelt 2 eetlepels kokosolie in een steelpannetje. Hak de noten grof met een scherp mes of gebruik een hakmolentje. Doe in het mandje van de airfryer (ik heb een dicht mandje dat ik erin zet) alle ingrediënten behalve de kokoschips. Zet de airfryer op 160 graden en schep het mengsel na 10 min om. Na 5 minuten op 160 graden, schep je het mengsel weer om. De keuken begint al lekker te ruiken. De laatste 5 minuten voeg je flink wat kokoschips toe. Niet eerder anders verbranden ze. Heerlijk door de Griekse yoghurt. Je kunt dit ook in de oven doen. Dan heb je een bakpapiertje nodig waar de granola op ligt. Zet je heteluchtoven op 180 graden voor 20 minuten.

 

Zelf koolhydraatarme granola maken filmpje:

https://www.instagram.com/p/CnEwZGZDJ3G/

 

waar koop ik keto

Meer blogs lezen:

 1. .koolhydraatarm recept met zalm
 2.  sushi koolhydraatarm
 3.  koolhydraatarm recept avondeten
 4. koolhydraatarm weekmenu

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

 • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
 • stoppen met insuline spuiten
 • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
 • geweldige hotspots
 • mijn reizen
 • interieurs
 • en mijn 2 tienerkids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven. Je vindt me daar onder de naam van mijn webwinkel KusTerug_naamcadeaus.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste en koolhydraatarme recepten.