Get in touch

CONTACT:

Laat je gegevens hieronder achter en ik laat snel van me horen.


SAMENWERKEN:

Instagram: 6.300 volgers

Op Instagram ben ik dagelijks actief via de stories. Ik laat hierin mijn leven als ondernemende moeder zien. Over de hoge bergen en diepe dalen. Mijn volgers zijn zeer betrokken. Dit blijkt uit de likes en reacties die ik ontvang op posts. Mijn stories worden gemiddeld door 1.000 volgers bekeken.

Blog: 25.000 unieke bezoekers per maand

Op mijn blog van www.zomerzoen.nl blog ik wekelijks over alles wat mij bezighoudt. Ondernemende chronisch-zieke moeder van 2 tieners (én bonusmoeder). Sinds juni 2020 gestopt met het spuiten van insuline. Hoe heb ik dat gedaan? En ik post alles over mijn nieuwe koolhydraatarme en suikervrije leefstijl, waardoor ik ook nog eens 12 kg afgevallen ben. Wil jij als gastblogger een blog posten? Of een dienst of product onder de aandacht van mijn bezoekers brengen?

Facebook: 136.000 likes

Ooit begon ik met contentcreatie op mijn 2 facebookpagina’s. Heb jij een doelgroep in de leeftijd van 35+? Dan is Facebook een geweldig social kanaal om zichtbaar te zijn. Een actie op mijn Facebookkanalen is mogelijk. Maar ook een blog met daaraan het onder de aandacht brengen van het blog, is een veelgekozen optie om optimaal jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Mijn likers bevinden zich op 2 pagina’s: Zomerzoen met 46.000 likes en KusTerug met ruim 90.000 likes.

Pinterest: 625.000 views per maand

Pinterest is een inspiratieplatform voor iedereen die meer wil weten over interieur, lifestyle, mode en alles wat te maken heeft met kinderen/tieners. Pins op Pinterest hebben een zeer lange levensduur en kunnen zelfs jarenlang traffic genereren naar jouw website of product.