Tiny house huren

Tiny house huren

Het zal een jaar of 2 geleden zijn toen we voor het eerst op tv deze schattige kleine vakantiehuisjes voorbij zagen komen. Direct zei ik tegen manlief: “dat is leuk om met zijn 2-en een keer naartoe te gaan”. Midden in de natuur en back to basic. Het eerstvolgende weekendje weg besloten we dat het ging worden: tiny house huren.

tiny house huren

Waarom dit huisje? tiny house huren

Dit tiny house was heel erg smaakvol ingericht. Het begon al met de betonvloer die direct opvalt als je binnenkomt. De keuken is super mooi. Deze was door de verhuurder zwart geschilderd met leren greepjes. Het leek wel een plaatje van Pinterest. Aan een super mooi stalen rek hingen mooie kopjes van HK Living. In het keukengedeelte stond een vierkante zwarte tafel met zeer comfortabele stoelen. Het servies was niet standaard en dat maakte dit tiny house ook zo leuk. De foto’s op de website waren al zo mooi. Bij de openslaande deuren kom je in het zitgedeelte met een heerlijke palletkachel en een tv. De grote grijze bank is heerlijk comfortabel met een lekker kleed en cosy kussens. Het vloerkleed op de betonvloer was echt een plaatje. Zo mooi. En natuurlijk de grote blikvanger in de kamer. Het schilderij met Brigitte Bardot.

Is er een badkamer en toilet in dit tiny house?

Jazeker. Achter in het huisje is een badkamer. Helemaal compleet met een toilet, heerlijke regendouche en een fonteintje met daaronder een kastje om voldoende spullen in op te bergen. Dit is ook meteen het meest chille van een tiny house. Je hoeft niet met een wc rol over het park.

De slaapkamer

Vergeet ik bijna de slaapkamer te noemen. Deze is bijzonder avontuurlijk. Je kijkt vanuit je bed naar de sterrenhemel. Echt zo prachtig. Ook heel bijzonder is de kledingkast in de slaapkamer. Helemaal in stijl. Hoe deze eruit ziet? Dat verklap ik niet.

tiny house huren

Hoe groot is het tiny house?

Het tiny house waar wij in logeerden had een afmeting van 28 m2. Dat klinkt niet groot maar het was zeker groot genoeg voor 2 personen. Wij hadden ook heel fijn weer. Het was koud buiten maar wel lekker zonnig zodat we ook buiten op het terras warme choco hebben gedronken.

 

Het tiny house dat wij gehuurd hebben was in Beekbergen en lag op een mooi park van Droomparken. Je hebt daar alle voorzieningen zoals een winkeltje, wellness, een binnenzwembad en heel veel leuke plaatsen zoals Beekbergen, Eerbeek, Apeldoorn en Arnhem in de buurt. Wij hebben zo genoten en komen zeker nog een keer terug in dit bijzonder smaakvolle tiny house.

 

Wil jij ook een tiny house huren? Dit is de website.

Of op Instagram. @vakantieineentinyhouse