hapjes recepten koolhydraatarm

Gevulde tomaatjes | koolhydraatarm

Gevulde tomaatjes

Zo leuk zijn deze gevulde tomaatjes. Ik zag ze een paar jaar geleden bij een tante op de verjaardag en ben gaan experimenteren om ze te vullen. Ik hol ze dan uit met een heel scherp mesje en vul ze met een salade die ik zelf gemaakt heb. Je hebt maar heel weinig nodig voor elk tomaatje. Hieronder leg ik uit hoe je gevulde tomaatjes maakt.

Hoe maak je de gevulde tomaatjes

Met een scherp mesje snijd je een schuin stukje van elk tomaatje. Daar maak ik later weer tomatentapenade van. Kies 2 tomaatjes die qua grootte hetzelfde zijn. Met een prikkertje kun je de tomaatjes aan elkaar “lijmen”.

Het ziet er zo gezellig uit op een hapjesplank.

valentijnsrecept tomaat vrouwwatbenjemooi

Lees hier ook verder:

Ben je blij met dit artikel? Dan vinden wij het heel fijn als je dit deelt op social media.

Op KusTerug hebben we altijd superacties met naamcadeaus. Bekijk hier alle gave producten.

Angeliek Nelissen is al 15 jaar ondernemer en eigenaar van Zomerzoen en KusTerug. Wil je lezen hoe zij 3 bedrijven runt en ook nog moeder is van 2 kids?  Klik dan hier.

Of van mijn andere bedrijven Zomerzoen en KusTerug. Klik hier voor de blogs van Zomerzoen en hier voor de blogs van Vrouwwatbenjemooi.

Op Pinterest delen wij dagelijks de geweldigste tips. Volg jij ons hier al?

pinterest logo

Heb jij ook een lekker recept met gevulde tomaatjes? Laat hieronder een reactie achter of mail deze naar info@zomerzoen.nl dan nemen we jouw hapje ook op in onze lijst.