koolhydraatarm eten op de camping knakworsten

Koolhydraatarm eten op de camping

Koolhydraatarm eten op de camping

Als wij met ons gezin op de camping logeren is het elke dag bij het ontbijt al de grote vraag: “wat eten we vandaag”. Lekker eten versterkt toch ook je vakantiegevoel. Laten we eerlijk zijn. Ik wil wel lekker eten maar geen uren in de keuken hoeven te staan. Daarom dit blogartikel over “koolhydraatarm eten op de camping“. Bij veel gerechten serveer ik een lekker stokbroodje of wat aardappelsalade voor degene die wel graag koolhydraten eten.

 

Shoppingtip: een kratje met voorraad bestel ik vooraf op AH.nl. Dat wordt netjes thuisbezorgd en staat meteen klaar om mee te nemen naar de camping. Bekijk hier de bonusaanbiedingen van AH.nl om mee te nemen naar de camping.

 

Knakworstfeest | koolhydraatarm koken op vakantie

Dit gerecht is al jaren ook zeer populair bij onze kids. Als wij dit op de camping koken, komen de buurkinderen vaak vragen of ze mee mogen eten. Wil jij weten hoe je dit knakworstfeest kunt maken? Klik dan op de link naar het artikel. Erwtjes zijn koolhydraatbeperkt. Voor koolhydraatarm kun je bv. courgette, aubergine, groene paprika (let op: alleen de groene is kha) of kastanjechampignons gebruiken.

koolhydraatarm eten op de camping knakworsten

 

Portugees éénpansgerecht | koolhydraatarm eenvoudig koken

Dit heerlijke Portugese éénpansgerecht is ideaal op de camping. Op de foto is het gerecht gereserveerd met koolhydraatarm brood uit de supermarkt. Het brood laat je weg of je vervangt het door zelfgebakken kaascrackers.

portugees koolhydraatarm eten op de camping

 

Pittige wortelsoep tijdens een koolhydraatarme vakantie

Deze pittige wortelsoep maak ik vaak alvast thuis en eten we de eerste avond. Lekker met een stokbroodje met kruidenboter en ik eet er een sneetje koolhydraatarm brood bij met kruidenboter. Dat brood haal ik ook nog eentje voordat we vertrekken. Zo heb ik de eerste vakantiedagen in ieder geval mijn eigen koolhydraatarme brood van mijn eigen bakkertje. Als we dan aankomen op de camping of in ons huisje dan hoef ik deze soep alleen maar op te warmen. Wil je dit recept een keer op de camping maken? Neem dan een staafmixer mee uit jouw eigen keuken. Note: Wortels zijn niet koolhydraatarm maar koolhydraatbeperkt.

wortelsoep koolhydraatarm eten op de camping

 

Shoppingtip: een kratje met voorraad bestel ik vooraf op AH.nl. Dat wordt netjes thuisbezorgd en staat meteen klaar om mee te nemen naar de camping. Bekijk hier de bonusaanbiedingen van AH.nl om mee te nemen naar de camping.

 

Recept stoere salade met aardbeien

Wil je een lekkere salade op de camping maken dan is deze stoere salade met aardbeien ideaal. Je kunt er alle ingrediënten in verwerken die je over hebt net voordat je naar huis gaat.

salade met aardbeien Vrouwwatbenjemooi

 

Spinazie op de camping

Spinazie vindt ik altijd lekker. Of het nu zomer of winter is. Dat maakt mij niet uit. Het is ook nog eens heel erg gezond en ik vind het heerlijk. Dit recept is een bijgerecht als ik bv. een pasta maak. Ik eet zelf dan courgettestukjes of bloemkoolrijst en serveer deze campingspinazie erbij samen met een stukje vis of scampi’s.

koolhydraatarm eten op de camping spinazie

Shoppingtips:

  1. Nog iets nodig voor jouw campinguitrusting?
  2. Voor dat ik op vakantie ga, laat ik alles thuisbezorgen door AH. Super gemakkelijk en ze hebben een groot assortiment koolhydraatarme producten.
  3. Wil jij een koolhydraatarm dieet volgen? Kies dan voor het 30 dagen inspiratiemenu koolhydraatarm eten.

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over moeder en ondernemer-zijn. Chronisch ziek (diabetes en koolhydraatarm eten) en over ons samengestelde gezin wat binnenkort gaat samenwonen in het huis dat we gaan verbouwen.

Sinds de geboorte van mijn oudste dochter ben ik chronisch ziek. Wil je weten wat mij overkwam? Lees dan ondernemen en chronisch ziek zijn.