koolhydraatarm spiesje met zalm

Koolhydraatarme spiesjes met zalm

Koolhydraatarme spiesjes met zalm

Vorige week vierden wij een verjaardagsfeestje. Ik vind spiesjes altijd zo gezellig staan. Vroeger toen ik nog op de basisschool zat, maakte mijn moeder een egel met allemaal lekkere spiesjes. Voor het verjaardagsfeestje dat wij vierden maakte ik spiesjes koolhydraatarm (koolhydraatarme spiesjes met zalm) maar ook met koolhydraten. Deze spiesjes zien er kleurrijk uit en zijn echt super simpel om te maken.

Ingrediënten koolhydraatarme spiesjes met zalm

 

Hoe maak je deze lekkere spiesjes?

Leg de prikkers een uur in het water. Dan splinteren ze minder. Niets zo vervelend als dat je een kleine houtsplinter tussen je stukje zalm hebt zitten. Was de tomaatjes en basilicumblaadjes en laat de mozzarellabolletjes uitleggen. de zalm snijd je in mooie reepjes die je tot een klein “envelopje” vouwt.

Dan begint het leukste gedeelte om deze lekkere hapjes te maken. Je begint te rijgen en zorgt ervoor dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. Als laatste een heel klein beetje balsamicocreme er overheen. Ik doe dat meer voor de kleur dan voor de smaak. Deze creme bevat namelijk wel wat koolhydraten. (55 gram per 100 gram product).

 

Shoppingtips

  1. Mooie serveerschalen
  2. Wil jij een koolhydraatarm dieet volgen? Kies dan voor het 30 dagen inspiratiemenu koolhydraatarm eten.

 

Lees meer

 

MIJN NAAM IS ANGELIEK EN IK BLOG OVER

🖤 ondernemende moeder met 3 bedrijven

🖤 2 kinderen (Fenne & Tijn)

🖤 chronisch ziek | diabetes

🖤 koolhydraatarm eten

🖤 gescheiden met nieuwe liefde en bonuskids

🖤 3 bedrijven | 3 blogs