De leukste tips voor vaderdag geschenken

De leukste tips voor vaderdag geschenken

Elk jaar is het weer een vraag die ik mezelf stel. Wat zal ik voor vaderdag kopen. Niet alleen voor mijn eigen vader maar ook voor de vader van mijn kinderen. Omdat hij de allerleukste, allerliefste en allerknapste papa van de wereld is. Natuurlijk heeft onze jongste een mooi knutselwerkje gemaakt op school. Maar ik vind het ook leuk om mijn lief te verrassen met een leuk cadeautje. Lees jij mee met de leukste tips voor vaderdag geschenken?

 

#vaderdagtip Geef een tijdschrift cadeau op ipad of telefoon

Heeft jouw partner interesse in:

  • auto’s
  • hardlopen
  • National Geographic
  • psychologie
  • historie
  • wetenschap

Geef dan een tijdschriftabonnement cadeau. Niet meer zoals vroeger een papieren tijdschrift maar deze krijg je op je telefoon of ipad toegestuurd. Altijd de nieuwste edities en lekker lezen in de trein of ’s avonds in bed. De leukste tips voor vaderdag geschenken

 

#vaderdagtip naambord voor aan de voordeur

Een naambord voor aan de voordeur is een geweldig cadeau voor vaderdag. En zeg nou eerlijk. Daar word jij toch ook elke dag blij van. KusTerug heeft de allergrootste collectie naamborden.

 

Veel naamborden hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Onze RVS collectie heeft een langere levertijd maar je krijgt wel altijd een voorbeeld toegestuurd. TIP: je kunt het voorbeeld uitprinten en dat mooi inpakken met een kaartje eraan. Dat er heel snel een prachtig cadeau met de post komt voor vaderdag. Lees hieronder verder: De leukste tips voor vaderdag geschenken

naambord vaderdagDe 10 leukste tips voor vaderdag geschenken naambord

 

#vaderdagtip Tijdschrift “Wetenschap in beeld”

Vind jouw partner het leuk om zijn hersenhelften in beweging te zetten en te lezen. Met artikelen over het klimaat, geneeskunde en uitvindingen. De leukste tips voor vaderdag geschenken.

 

#vaderdagtip klustekeningen

Wil jouw man graag klussen maar vindt hij het lastig om een begin te maken? Met deze bouwtekeningen kan jouw man klussen perfect uitvoeren zonder handig te zijn. Alles wordt in Jip&Janneke-taal uitgelegd waardoor zelfs jouw man de beste klusser van Nederland en België gaat worden.

 

#vaderdagtip Stoere Mannen | Stoere Armbanden

Armbanden zijn hip en hot voor stoere mannen. Elke maand verkopen wij meer mannenarmbanden dan de maand ervoor. Ons assortiment is met 80% uitgebreid voor deze vaderdag. Nu ook mannensieraden die je kunt laten graveren.

De 10 leukste tips voor vaderdag geschenken naamarmband

De 10 leukste tips voor vaderdag geschenken mannenarmband

#vaderdagtip Alles over bitcoins

Heeft jouw man interesse in bitcoins? Wil hij zich verdiepen hoe je met bitcoins geld kunt verdienen. Dan is dit een geweldige bijbel om te starten met bitcoins.

 

#vaderdagtip shop hier online als papa houdt van kamperen, wonen en koken

Gaat jouw partner in het weekend graag kamperen? Of is hij de masterchef tijdens het BBQ’en. Deze webshop is heel overzichtelijk en heeft 50.000 artikelen in het assortiment. Daar zit altijd wel een vet vaderdagcadeau bij toch?

 

#vaderdagtip Autoweek

De Autoweek is al jarenlang het bestgelezen tijdschrift onder mannen. Ontvang nu tijdelijk een schaalmodel auto t.w.v. € 139 bij dit tijdschrift.

 

#vaderdagtip Beleggen voor starters

Wil jouw man geld gaan beleggen maar heeft hij nog geen flauw benul hoe dit werkt. Deze cursus vertelt van A tot Z hoe dit in zijn werk gaat met heel veel praktische tips. Dummies voor beleggers.

 

#vaderdagtips De BBQ man

Alles voor de BBQ als jouw man heel erg van BBQ’en houdt. Tip: vorig jaar gaf ik een pizzasteen cadeau. Niet alleen leuk als vaderdagcadeau maar wij smullen er het hele jaar als gezin ook van. Zelfs met kerst bakt papa heerlijke pizza’s op zijn pizzasteen.

 

#vaderdagtip Droog trainen

Veel mannen brengen heel veel tijd in de sportschool door maar toch lukt het ze niet om gewicht te verliezen. Waarom? Het antwoord is simpel. Ze doen niet de juiste dingen. Dat leer je wel met deze online training die hij kan volgen op een moment dat het hem uitkomt.

 

Winkeltip voor moederdag

 

Heb jij ook nog tips voor dit blog De leukste tips voor vaderdag geschenken? Laat het ons weten. We voegen ze graag toe.