thuiswerk bijbaan

Ik zoek werk dat ik thuis kan doen

Ik zoek thuiswerk bijbaan

Soms breekt er een dag aan dat je geen werk meer voor een opdrachtgever wilt doen. Ik had het al even niet meer naar mijn zin bij mijn opdrachtgever. Ik werkte op een kantoor van een bouwbedrijf. Dag in, dag uit werkte ik samen met mannen. Nu vind ik dat niet erg maar soms vind ik het toch wel prettig om het weekend een keer door te nemen met een vrouwelijke collega. Het werk vond ik steeds saaier. Ik werkte al 6 jaar bij dit bedrijf en er zat geen uitdaging meer in. Ik geef je antwoord op: thuiswerk bijbaan. Lees hier alles over het gastblog van Marieke.

 

Mijn werkweek | Thuiswerk bijbaan | door Marieke

Op maandag startte ik altijd met het beantwoorden van mails, telefoontjes en het verwerken van de weekstaten van de week ervoor. Op dinsdag maakte ik de planning voor de week erna. En zo was het elke week het vaste riedeltje, week in, week uit. Al vaker was door mijn hoofd geschoten dat ik iets anders moest gaan zoeken. Maar je weet ook vast wel hoe dat gaat. Ik zat er toch ook wel weer prima en het voelde veilig als ik op maandagmorgen de bekende deur opende. Mijn salaris was ook wel goed. Soms spiekte ik wel een stiekem bij andere vacatures en dan zag ik wat er betaald werd voor iemand met mijn opleiding en ervaring. Dat alles maakte dat ik wel heel erg twijfelde of ik wel moest zoeken naar een andere baan.

 

De ommekeer en thuiswerk bijbaan

Tot het moment dat ik zwanger bleek te zijn en dat veranderde mijn leven. Tijdens mijn zwangerschap vond ik het heerlijk om die vaste, veilige, stabiele basis op mijn werk te hebben. Ik hoefde me nergens druk om te maken en was goed in wat ik deed. Maar toen was Milan geboren en zou ik 3 dagen i.p.v. 4 dagen gaan werken. Elke morgen was het een gevecht met mezelf omdat ik eigenlijk liever bij mijn kleine mannetje wilde zijn. Ik wilde helemaal niet meer naar dat kantoorpand waar ik van tevoren al wist hoe mijn dag eruit zou gaan zien. Ik nam ontslag en begon met thuiswerk.

 

Heb jij Instagram of Facebook? Dan kun je hier het meeste mee verdienen

Heb jij een Instagram, Facebook of Tiktok-pagina en een trouwe groep volgers? Dan kun je geld gaan verdienen met het plaatsen van linkjes. Je ziet het vast wel eens ooit voorbij komen. Linkjes van H&M, Hema, Kwantum, Action. Wil jij ook leren hoe dat werkt omdat je er geen toet van snapt? Denise is eigenaresse van Het Influencer Bureau. Zij regelt samenwerkingen met influencer van 500-500.000 volgers. Wat zij vooral zag, was dat deze influencers niet begrepen hoe ze dit nou moesten organiseren. Daarom maakte ze een cursus. Zo’n linkje heet trouwens affiliate.

Ga naar de gratis uitleg over affiliates inclusief rekenmodellen en alles

 

Hieronder vind je de tips

 

Eigenlijk werkt elk van onderstaande bedrijven op dezelfde manier als je zoekt naar thuiswerk. Je kunt je dus bij allemaal aanmelden.

 

 • Bij GFK kom je in een consumentenpanel en mag je jouw mening geven over producten die jij gebruikt. In ruil daarvoor kun je cadeaubonnen sparen. Ik doe het ook en heb afgelopen maanden al voor ruim € 200 gespaard met een paar minuutjes werk per week.

 

Aanmelden kan voor Nederland bij GFK

 

 

 

 

 

 • Opinieland is wereldwijd bekend als het om online marktonderzoek gaat. Je mag vragenlijsten invullen voor bedrijven die aan de hand van de vragenlijsten hun producten verbeteren. Opinieland is alleen voor Nederland.

 

 • Life Points: ook bij Life Points zijn ze benieuwd naar jouw mening over diverse zaken. Je doet mee aan online marktonderzoek en verdient daar mee.

 

 • Toluna is een bedrijf waar je geld kunt verdienen door enquetes in te vullen en reacties op polls te geven. Je schrijft in. Gaat elke dag een kwartiertje aan het werk en je verdient geld met erg leuk thuiswerk.

Toluna alleen voor Nederland:

 

 

 

ik wil thuiswerk doen

YouGov – Nederland: klik hier

 

 

 • een 24-jarige MBO’er leeft van thuiswerk en heeft een passief inkomen. Hij verdient daarmee maandelijks € 7.500. Dus als hij op de Bahama’s zit, loopt zijn thuiswerk gewoon lekker door. Hij kan het jou ook leren. Cursus passief inkomen.

 

 

 • Meld je aan als oppas voor buurkinderen. Jij weet als werkende moeder hoe lastig het soms is, als je even een boodschap wilt doen en jouw kindje niet mee wilt nemen. Zet op de Marktplaats van jouw woonplaats een berichtje dat jij thuiswerk zoekt en je bij jou thuis best even op het kindje van iemand anders wilt passen. Vraag er ook gewoon een bedrag voor.

 

Meer lezen:

 

 

Onze webwinkel met naamcadeaus:

Ben jij op zoek naar een naamcadeau? Onze webwinkel met 750 gepersonaliseerde producten is dan een snoepwinkel voor je. Onze webwinkel heet KusTerug (verzonnen door mijn dochter toen ze 11 was)

 • sieraden met naam
 • borrelplanken met jouw tekst
 • naambordjes voordeur en huisnummers
 • geboortecadeaus
 • cadeaus voor opa en oma
 • moederdagcadeaus
 • vaderdagcadeaus

 

Ben jij op zoek naar een prachtig cadeau met een naam erop? Bezoek dan ons andere bedrijf: webwinkel met naamcadeaus

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

 • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
 • stoppen met insuline spuiten
 • koolhydraatarm eten
 • geweldige hotspots
 • mijn reizen
 • interieurs
 • en mijn 2 kids

Op Instagram laat ik je in mijn stories alles zien over mijn dagelijkse leven.

Op Pinterest pin ik dagelijks de allermooiste inspiratietips.

 

Groet Angeliek

 

 

PS. Als je op een link klikt en je ergens voor aanmeldt dan ontvang ik een klein bedrag hiervoor.