kinderbed met opbergruimte

kinderbed met opbergruimte

kinderbed met opbergruimte

Een kinderbed met opbergruimte is de droom voor elke ouder. In grote steden waar slaapkamers niet zo heel groot zijn, is vaak een huge tekort aan opbergruimte. Niet alleen beneden in de woonkamer en keuken maar ook in de slaapkamers. Wat is nu een leuk kinderbed waar je ook nog vanalles in kunt opbergen? We hebben 3 coole bedden voor je uitgezocht: een kajuitbed, een hoogslaper en een halfhoogslaper.

1. kajuitbed met opbergruimte

Een kajuitbed is een bed waarin een éénpersoons matras in past en dat vooral veel opbergruimte biedt. Vaak zijn de zijkant en de voor- en achterkant van het bed dicht zodat het bed ook als bank gebruikt kan worden. Een kajuitbed is een heerlijk bed voor zowel peuters die voor het eerst een groot bed krijgen als voor wat oudere kindjes of zelfs tieners. Als je kussens tegen de dichte zijkant van het bed legt, kun je ook lekker chillen in dit bed (of huiswerk maken;-). Onder het bed is ruimte voor 1 grote opberglade of 2 kleinere opberglades. Toen mijn kinderen nog kleiner waren, kregen ze ook een kajuitbed. Omdat ik het nog eng vond dat ze eruit konden rollen, heb ik van heel stevig karton stukken gesneden en die schoof ik tussen matras en zijkant. Op deze manier vielen ze nooit uit het bed.

2. hoogslaper met opbergruimte

Voor een kindje dat zelf al een trap op kan klimmen is een hoogslaper een droombed. Onder de hoogslaper is een zee van ruimte. Deze ruimte kun je gebruiken voor een bureau maar ook voor kastruimte. Of een combi hiervan: dus een gedeelte kastruimte en een gedeelte bureau om huiswerk te maken. De hoogslaper is ook een heerlijk chillplekje om even rustig een boekje te lezen of een spelletje te doen met de ipad. Ook een leuk idee is het om onder het bed gordijntjes te maken i.p.v. de kast of het bureau. Op deze manier heb je een hut onder het bed. Gegarandeerd urenlang speelplezier. En als je gordijntjes bij elkaar bindt, heb je een poppenkast.

3. halfhoogslaper met opbergruimte

Een halfhoogslaper met opbergruimte is ook een favoriet kinderbed. Dit bed is niet zo hoog dan een hoogslaper maar wel veel hoger dan een ledikant. Het is een soort tussenmaat. Onder het bed is plaats voor extra opbergruimte met deuren of met lades. Maar je kunt ook met gordijntjes een hut maken onder de halfhoogslaper. Gordijntjes voor een halfhoogslaper kun je trouwens gemakkelijk bestellen bij Emob.

 

Mijn naam is Angeliek en ik blog over

  • ondernemerschap (ben ondernemer sinds 2003)
  • stoppen met insuline spuiten
  • koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij eten
  • geweldige hotspots
  • mijn reizen
  • interieurs
  • en mijn 2 tienerkids

Dit blog is een samenwerking met Emob.