telefoon traceren

Telefoon traceren

Telefoon traceren

Als je man wat afstandelijker is, hoeft dit absoluut niet te betekenen dat hij een ander heeft. Hij kan ook wat afstandelijk zijn door drukte op het werk, stress of een hele andere reden. Toch kan afstandelijkheid helaas ook duiden op ontrouw. Maar hoe weet je nu of je man wel of niet vreemdgaat? Wij zetten wat tips op een rijtje over het onderwerp kun je iemands telefoon traceren? Lees ook: “telefoon traceren zonder toestemming

 

Hoe kun je iemand zijn telefoon traceren?

Om de telefoon van iemand te traceren zou je een telefoon tracker kunnen kopen. Er zijn een aantal modellen op de markt die hiervoor in aanmerking komen.

 Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

Heb je een Android toestel? Dan heeft Google de “vind mijn apparaat” app ontwikkeld. Google heeft dit meestal standaard ingeschakeld. Wil je de locatie achterhalen? Ga dan naar android.com/find en log in met je Google-account en traceer de exacte locatie van je telefoon.

 

Telefoon traceren als hij uit staat

Vroeger liet je man zijn telefoon gewoon rondslingeren, maar nu is dit wel anders. Hij houdt zijn telefoon continu in de gaten en heeft het toestel dan ook altijd bij zich. Ben je dit gewend van je partner? Dan hoeft er niets aan de hand te zijn. Echter, als je partner zijn telefoon voorheen nooit zo nauwlettend in de gaten hield, kan er wel iets aan de hand zijn.

Hij werkt regelmatig langer door 

Als je man altijd al lange werkdagen heeft gemaakt, hoef je je geen zorgen te maken als hij nu ook regelmatig langer doorwerkt. Als je het echter niet gewend bent van je man dat hij tot in de late uurtjes op kantoor is, kan er wel iets aan de hand zijn. Het is algemeen bekend dat mannen die vreemdgaan tegen hun vrouw zeggen dat ze nog wat langer op kantoor blijven, terwijl ze in feite naar hun minnares gaan.

Hij gaat ineens later naar bed dan jij

Voorheen gingen jullie altijd samen naar bed. Nu moet je altijd even wachten op je partner. Soms een paar minuten, soms een uur. Wat hij doet in die tijd dat jij al in bed ligt, weet je niet. De kans is groot dat hij deze tijd gebruikt om even contact te zoeken met zijn minnares.

Hij is plotseling veel met zijn uiterlijk bezig

Je man was altijd al een beetje te zwaar, maar jij vond dit helemaal niet erg. Je hebt hem nooit horen klagen over zijn gewicht, maar nu is hij ineens druk bezig met gezond eten en gaat hij zelfs sporten. Dit hoeft niets te betekenen, maar een toegenomen ijdelheid kan wel duiden op een affaire. Je man wil er goed uit zijn voor zijn minnares.

Hij neemt vaker contant geld op

Veel mensen hebben nooit contant geld in hun portemonnee: ze betalen alles met hun pinpas. Betaalde jouw man voorheen ook alles met zijn pinpas, maar neemt hij nu ineens regelmatig contant geld op? Dan kan dit ook zeker een ‘red flag’ zijn. Zeker als je man je niet wil vertellen waar hij dat geld allemaal aan uitgeeft, moet je op je hoede zijn.

Hij gaat zonder jou op reis

Je man gaat nooit zonder jou op reis, maar nu heeft hij plotseling een zakenreis op de agenda staan of gaat hij op vakantie met vrienden. Voel je niet gerustgesteld als hij zegt dat zijn beste vriend mee gaat op vakantie, want deze vriend kan je man gewoon beschermen door te zeggen dat hij mee gaat. In feite blijft die beste vriend thuis en neemt je man zijn minnares mee. Je vraagt je steeds vaker af: “gaat mijn man vreemd?”

Hij heeft andere wachtwoorden ingesteld

Voorheen kon je de computer of laptop van je man gewoon gebruiken: hier zat geen wachtwoord op. Nu heeft je man ineens een wachtwoord ingesteld en deze wil hij niet aan jou vertellen. Ook als je man een code op zijn telefoon heeft gezet, moet je op je hoede zijn. Zeker als hij deze code niet met jou wil delen.

Hij vraagt je steeds vaker waar jij heen gaat

Je gaat een avondje uit met vriendinnen, hartstikke leuk. Voorheen was je partner nooit overdreven geïnteresseerd in jouw avondjes uit, maar nu wil hij ineens dolgraag weten hoe laat je hebt afgesproken, waar je gaat eten en waar je daarna wat borrels gaat drinken. Niet uit echte interesse, maar simpelweg om te weten waar hij niet naartoe moet gaan met zijn minnares. Gaat mijn man vreemd? Wil je nog meer lezen over signalen? Je leest ze hieronder.

Hij wil meer seks

Als je man een minnares heeft, wordt zijn lust geprikkeld. Daarom wil hij ineens veel meer seks met jou, terwijl hij ook seks heeft met een andere vrouw. Ben je het gewend om een bepaald aantal keren per maand seks te hebben en wil je partner plotseling bijna iedere dag op je duiken? Dan kan dit een teken zijn dat hij vreemd gaat. Zeker als hij ineens allerlei nieuwe trucjes heeft geleerd tussen de lakens.

Hij is ineens heel lief voor je

Veel vrouwen denken dat mannen die vreemdgaan, heel afstandelijk worden. Soms is dit inderdaad het geval, maar het komt vaker voor dat mannen extra lief doen tegen hun vrouw. Ze voelen zich schuldig dat ze een relatie hebben en proberen dit voor zichzelf goed te maken door extra lief te doen tegen hun partner. Als je man je ineens veel complimentjes geeft, plotseling cadeautjes voor je koopt of over het algemeen gewoon een stuk liever is, is het zeker goed om op je hoede te zijn.

Hij trekt zich terug om te bellen

De meeste mannen bellen niet met hun minnares, maar sommige mannen zijn nog ‘van de oude stempel’. Zij vinden het wel prettig om te bellen met hun vriendin. Dat telefoongesprek met zijn vriendin zal je man in ieder geval niet willen voeren waar jij bij bent. Daarom trekt hij zich steeds vaker terug om te bellen, terwijl hij dit eerst nooit deed.

Ik denk dat mijn man vreemdgaat. Wat nu?

Herken je meerdere van bovenstaande signalen van vreemdgaan? Dan is de kans aanwezig dat je man contact heeft met een andere vrouw. Wij raden je aan om hier eens over te praten met je partner. Deel je zorgen en je hoort vanzelf wat je man hierover te zeggen heeft. Weet je zeker dat hij vreemdgaat, maar wil hij dit niet toegeven? Dan kun je hem altijd nog op heterdaad proberen te betrappen. Met elkaar praten is echter de eerste stap bij het vermoeden van vreemdgaan.

 

 

Meer lezen: telefoon traceren via whatsapp

 

Heb je iets aan dit artikel telefoon traceren gehad? Dan vinden wij het fijn als je het deelt op social media.